≫ 

Bili su u braku 58 godina, pa stradali jedno pored drugog: Tornado ih odneo bukvalno s dušekom

Dok su Dona i Džim spavali, snažan vetar podigao je njihove dušeke. Zadobili su fatalne povrede

  • 0
Jim and Donna Eaton

Foto: Teresa Lewis Mann

Tornado koja je protutnjao kroz američku državu Tenesi u utorak odneo je najmanje 24 života, uključujući i par koji je bio u braku skoro šest decenija. Njih dvoje su umrli jedno pored drugog, dok je istovremeno, nedaleko od njihove kuće, mladi bračni par stradao pokušavajući da zaštiti svog sina (2).

Nepogoda je najteže posledice ostavila u Putnam oblasti, gde je tornado ubio 18 ljudi, uključujući i petoro dece ispod 13 godina. Još šestoro ljudi stradalo je u okolnim gradovima.

 

Među njima su bili i Džim i Dona Iton, koji su umrli u utorak nakon 58 godina braka. Par je preminuo u trenutku kada su njihovi dušeci bili odbačeni sa kreveta, prenosi Tennessean reports.

Džejms je imao 84 godine, a Dona 81. Umrli su jedno pored drugog. Oboje su radili u crkvi, Džim je bio đakon, a Dona je vodila finansije.

- Bili su skromni, ljubazni i živeli su punim plućima. Bilo da su odlazili u svoje svakodnevne šetnje, navijali za Sinsinati Reds, volontirali u ckrvi ili se brinuli o svojoj decu, unicima ili praunucima, uvek su u svakom svom delu pokazivali ljubav prema Bogu - navodi se u njihovoj umrlici.

Tročlana porodica ugasila se u Kukevilu. Maleni Sojer Kimberlin (2) umro je u naručju svojih roditelja Erin i Džoša. Oni su dali svoj život pokušavajući da zaštite sina, navodi se u umrli ovog dečaka.

Još jedan par stradao je tog dana - Obri Sakston (33) i njen dečko Majkl Dolfini (36).

Video: Boža i Olga proslavili dijamantsku godišnjicu braka, evo koja je njihova tajna

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA