≫ 

Taman što su prikupili dovoljno toalet papira, ovaj mali kengur odlučio je da im načne zalihe

Ko bi se ljutio na tako neodoljivo stvorenje?

  • 0

 
 
 
View this post on Instagram
Clever Indi found all the stashed loo paper!!! 🧻🧻🧻 😉 Don’t worry, she didn’t eat any 😁A post shared by The Kangaroo Sanctuary (@thekangaroosanctuary) on

Širom sveta, ljudi su u samoizolaciji, a toalet papir je postao veoma cenjena roba. Ali jednog malog kengura u Australiji to puno ne zanima. Naime, u australijskom utočištu za kengure ''The Kangaroo Sanctuary'' odgajaju se siročad ovih simpatičnih torbara. Vole da istražuju, a skloni su i upadanju u nevolje, pa zaposlenima u utočištu nikada nije dosadno sa njima (The Dodo).

To dokazuje i primer male kengurice po imenu Indi. Ona je jednom prilikom zalutala u kupatilo, gde je pronašla rolnu toalet papira i odlučila da se malo zabavi. Počela je da odvija rolnu, da se igra papirom i da ga žvaće, sve dok je njeni negovatelji nisu pronašli.

Putem Instagrama su poručili da budemo bez brige, jer Indi, srećom, nije progutala papir. Pogledajte taj neodoljivi prizor.

Video: Hrabri farmer spasio bebu kengura iz pakla u Australiji

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA