≫ 

I kraljevska porodica aplaudira današnjim herojima: Džordž, Šarlot i Lui tapšali sa milionima ljudi

Inicijativa odavanja poštovanja medicinskim radnicima zaživela i u UK

  • 0
Princeza Šarlot princ Džordž Printskrin: Instagram/kensingtonroyal

Deca princa Vilijama i Kejt Midlton pridružila su se aplauzu koji je sinoć odzvanjao širom Velike Britanije u znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji borbe protiv korona virusa, piše Independent.

U četvrtak uveče princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui učestvovali su u pokretu "pljesak za naše negovatelje", koji je koordiniran kako bi pokazao poštovanje zdravstvenim radnicima koji rizikuju svoje živote u lečenju zaraženih.

U 20 sati video najmlađih članova kraljevske porodice kako tapšu u bašti objavljen je na Instagram nalogu Kensingtonske palate.

- Svim doktorima, sestrama, negovateljima, farmaceutima, volonterima i ostalom osoblju koje neumorno radi kako bi pomogli onima koji su pogođeni Covidom-19: hvala - piše u opisu videa.

Inicijativi su se pridružili i princ Čarls, koji je oboleo od korona virusa, i njegova supruga Kamila, a zvanični nalog Kraljevske familije takođe je objavio video iz Vindzora, u kojem su kraljica Elizabeta i njen suprug Filip, na kojem se čuje glasan aplauz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA