Srpski korona prvomajski humor: Ovako će da izgleda roštiljanje na Fruškoj Gori za 1. maj

Korona virus možda može da "uništi" prvomajske praznike, ali ne i humor u Srba

  • 5
Korona Srbija za 1. maj Foto: Facebook

Dok Srbija čeka da vidi da li će za 1. maj biti zatvorena u kući zbog korona virusa ili će nam policijski čas početi tek u petak, društvenim mrežama se šeruju fotografije koje najbolje ilustruju kako će se pojedinci sigurno ponašati, bilo mera ili ne.

Na jednoj od njih je družina iz Gospodara prstenova koja se na Fruškoj Gori krije od "zlog konjanika", u ovom slučaju pripadnika MUP-a koji obilazi šumu.

Podsetimo, struka je dala preporuku da policijski čas u Srbiji počne još 30. aprila u popodnevnim satima i da bude na snazi sve do ponedeljka do 5 sati ujutru. Međutim, postoji mogućnost da će ta odluka biti promenjena, te će nam biti dozvoljeno da šetamo za 1. maj, bar do nekog trenutka.

Bilo kako bilo, predstavnici struke kažu da bi građani, bez obzira na odluku vlasti trebalo da budu strpljivi i oprezni.

Dakle, ukoliko nam i "otvore vrata" za 1. maj, nemojte pohrliti u grupama u prirodu, već i dalje mislite na sebe i svoje najbliže i učinite sve da se sačuvate od potencijalne zaraze.

Video: Njoj ne smeta što je u karantinu, naprotiv, iz njega će izaći jača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • rafrd011

    28. april 2020 | 15:15

    hahaha. Ti roštiljaj tako.

  • Rade

    29. april 2020 | 06:55

    Ja ne slavim 1. maj jer je to robovlasnički praznik elite koja je ubedila glupe ljude da su slobodni i da su radnici koji imaju prava.Kakva prava danas imaju radnici? Nikakva!!! A i oni što sede u lažnim sindikatima, bore se se samo za svoj džep a ne za prava drugih.

  • @

    28. april 2020 | 16:30

    Zasto je prvi maj rostiljijada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA