Ministar pravde u Belgiji u borbi sa maskom: "Osećam da su mi uši prevelike"

Video snimak postao je viralan na društvenim mrežama, a među osobama koji su ga podelili i komentarisali je i književnica Džoana Rouling, najpoznatija po knjigama o Hariju Poteru.

  • 0

Belgijski potpredsednik vlade i ministar pravde Koen Gins prilikom posete radionici za izradu zaštitnih maski, imao je poteškoća da istu stavi na lice, a među onima koji su podelili snimak bilo je i poznatih ličnosti.

Belgijski portal "RTBF" piše da je Gins radionicu obišao u četvrtak, gde je želeo da pruži primer stavljanjem maske na lice.

Međutim, imao je poteškoća - masku je najpre stavio na čelo, a potom i preko očiju.

- Osećam da su mi uši prevelike - kazao je on, piše "RTBF".

Video snimak postao je viralan na društvenim mrežama, a među osobama koji su ga podelili i komentarisali je i književnica Džoana Rouling, najpoznatija po knjigama o Hariju Poteru.

Ona je rekla da mu se ne može rugati mirne savesti.

- To je tačno ono što bih ja uradila, posebno kad se snima. Nepodobna sam sa svim neživim predmetima i znojila bih se i mislila: "nemoj da je staviš pogrešno, nemoj da je staviš pogrešno" i neminovo bih je (masku) pretvorila u povez preko očiju - napisala je Džoana Rouling.

Njena reakcija nije promakla ni samom Koenu Ginsu, koji joj se zahvalio, priznajući svoju nespretnu stranu.

Podsećanja radi, Gins nije jedini funkcioner koji se borio sa maskom. Južnoafrički predsednik Siril Ramafosa je svoje obraćanje nakon nedelju dana završio preporukom da većina ljudi ostane kod kuće i pozvao stanovništvo da nosi zaštitne maske kad god izlaze.

Na kraju svog obraćanja naciji Ramafosa je nespretno demonstrirao stavljanje zaštitne maske, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, na kojima se pojavio veliki broj podsmešljivih objava sa heštegovima #MaskOnChallenge i #CirilMaskChallenge.

Predsednik Ramafosa se kasnije našalio da će pokrenuti TV kanal "kako bi naučio ljude kako da stavljaju maske".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA