Salon lepote propao zbog korona virusa, sada zarađuje od prodaje svojih golišavih fotki

- Nemam problem sa golotinjom. Ovo je kao kada šaljem gole fotografije dečku, samo što u ovom slučaju dobijam pare za ovo - kaže Džordži

  • 0
Nudista Foto: Pixabay / ilustracija

Korona virus zadao je snažan udarac našoj planeti, koji se nije manifestovao samo na naš način života, već i na ekonomske prilike.

Mnogi ljudi su izgubili radno mesto, jer su države bile prinuđene da uvedu zabranu slobodnog kretanja, kao i da zatvore veći deo preduzeća kako bi se sprečilo širenje smrtonosnog virusa koji je do sada u svetu odneo preko 285.000 života.

Među njima je Džordži iz Australije, koja je morala bukvalno preko noći da zatvori salon lepote zbog restriktivnih mera. Pošto je morala nekako da kompenzuje manjak prihoda, tako da je odlučila da prodaje svoje gole fotografije na internetu.

Zarađuje 900 dolara nedeljno

Kako priča, sada nedeljno zaradi 900 dolara, ali je rekla da joj fotografije “nisu previše eksplicitne”.

- Nemam problem sa golotinjom. Ovo je kao kada šaljem gole fotografije dečku, samo što u ovom slučaju dobijam pare za ovo - objasnila je 31-godišnjakinja koja je poslednjih pet godina gradila biznis radeći kozmetičko tetoviranje, odnosno tetoviranje obrva.

- Išlo mi je dobro, ali sam mnogo rada uložila u taj posao, tako da mi je mnogo teško palo što sam morala da zatvorim biznis. Bila sam zabrinuta jer sam bila privatnik, a nisam mogla da nađem posao u struci - dodaje ona.

Pošto je imala problem kako da zaradi novac, prijatelj joj je predložio da otvori profil na sajtu “OnlyFans”, pošto je imala veliki broj pratilaca na “Instagramu”. “OnlyFans” je internet stranica koja daje mogućnost ljudima da postavljaju fotografije, a korisnicima se putem pretplate naplaćuje sadržaj. Veći deo multimedijalnog sadržaja na tom sajtu je eksplicitan.

- Šalila sam se sa prijateljima da ću jednom prilikom postaviti fotografije na sajtu “OnlyFans”. Na kraju se ispostavilo da ću stvarno to da uradim. Znam da je ovo promena karijere, Razmišljala sam o tome da li će ovo uticati na moj posao kasnije, ali sam došla do zaključka gde sam se zapitala da li će neko da se seća ovoga za pet ili 10 godina - priča Džordži za “News.co.au”.

Slikanje za plejboj

Kako priča Džordži, ovo joj nije bio prvi put da se oproba u manekenskim vodama. Jedno vreme je bila igračica, a sticajem okolnosti slikala se i za “Pleboj” magazin. Zbog poziranja za taj časopis, privukla je veliki broj obožavatelja na Instragramu. Kada je odlučila da stavi gole fotografije na “OnlyFans”, većina njih se pretplatilo na njen profil na tom sajtu.

- Za nedelju dana mi je porastao broj pratilaca. Nisam ovo shvatila previše ozbiljno. Nemam fotosešne i ne postavljam fotografije svaki dan, što bi trebalo ukoliko bih želela više novca. Moji prijatelji i ja se šalimo na konton ovoga, tako da ako odemo na sunčanje, napravim par golišavih fotografija. Gledam da ne budu previše eksplicitne, odnosno da i zagolicaju maštu, ali i da budu sa ukusom - objasnila je ona.

Roditelji ne znaju

Džordži je istakla da njeni otac i majka ne znaju kako sada zarađuje novac, ali smatra da ne bi bili šokirani kada bi saznali.

- Moji roditelji ne znaju čime se sada bavim, ali znaju da sam se slikala za "Plejboj" i prilično su liberalni. Ovo nije unosan posao kao što je kozmetičko tetoviranje, tako da bih želela što pre da se vratim svojoj profesiji. Ovo je samo nešto sa strane dok ne počnem da se bavim svojim zanatom - istakla je Džordži.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Seksi Australijanka igrala tenis sama sa sobom preko krova kuće

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA