≫ 

Kad beba pomaže mami u krečenju: Ostavila je na sekund, našla je u kanti boje

Mama ima super sreću što dete nije krenulo glavicom napred

  • 2

Tokom pandemije korona virusa, mnogi su zbog viška slobodnog vremena odlučili da renoviraju nešto po kući. Makar da okreče, ne bi li malo osvežili zidove. Upravo je to bila zamisao Šerne Istvud iz Kenta, koja je želela da malo uredi kuću kako bi izgledala lepše kad korona jednom ode.

Šerna je prošle sedmice konačno zavrnula rukave, našla valjke i kreč, prostrla folije i krenula u akciju, ali nije računala na "pomoć" dvogodišnje ćerkice koja je, kada je na svega dva minuta ostala sama, iskoristila priliku da sedne u kofu sa krečom.

Sreća po mamu da devojčica nije krenula glavicom napred, jer ko zna šta bi bilo. Ovako se malecka samo zatrackala od pojasa na dole, ali nije uradila ništa što jedno dobro kupanje ne može da reši. Osim ako izuzmemo polivanje kreča po parketu...

Kada je ugledala ćerku u kanti boje Šerna je mogla samo da zgrabi telefon i počne da je snima. "Šta si to uradila?" čuje se prekoran glas majke dok drugi ženski glas iz pozadine dobacuje: "Ooooo, ne!".

Devojčica, svesna da je pogrešila, mudro je ćutala i čekala trenutak da se mama "ohladi" i izvuče je iz kreča. Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA