≫ 

Korona izum oduševio sve: Uz spomoć specijalnih rukavica zagrlila svoju mamu, bez fizičkog kontakta

Ukoliko i dalje strahujete da zagrlite svoje najmilije koji pripadaju rizičnoj grupi, sada možete to da učinite uz pomoć specijalnih rukavica

  • 1

Korona virus nametnuo nam je socijalnu distancu, i otuđio nas od naših najmilijih, bar fizički. Mnogi čiji su roditelji u rizičnoj skupini nisu zagrlili svog oca ili majku, ali ni baku ili deku već mesecima iz straha da im ne prenesu virus.

Isti slučaj je bio i sa Kerolin Elis iz Ontarija, ali Kerolin je na kraju našla način da zagrli svoju majku i to bez fizičkog kontakta.

Naime, uoči dana majki ova Kanađanka je došla na fenomenalnu ideju, da napravi jedinstveni prozirni paravan sa rukavicama, koji će joj omogućiti da grli svoju majku, ali da je fizički ne ugrozi.

Čitave noći Kerolin je pravila plastični paravan sa četiri rukava, koji će omogućiti da ona i njena majka proture ruke i zagrle se, dok ih paravan štiti i onemogućava im da dišu jedna u drugu.

- Evo mama, mašina za grljenje, sad mogu da te zagrlim - rekla je Kerolin svojoj majci koja je bila potpuno zbunjena neobičnim izumom na štriku u dvorištu.

Video: Jedva je suze zadržao: Otac odbio zagrljaj od sina da ga ne bi zarazio korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA