≫ 

Bizaran pokušaj pljačke zlatare: Uleteo u invalidskim kolicima, nogama držao plastični pištolj

Osumnjičeni je odmah pušten nakon hapšenja, jer su ga vlasti, s obzirom na njegovo stanje, smatrale nisko rizičnim

  • 0
Pljačkas, dijamanti

Foto: Shutterstock

Kamere u jednoj zlatari u Brazilu zabeležile su nesvakidašnju plačku, u kojoj je osoba sa invaliditetom uperila oružje u radnicu, držeći pištolj nogama, piše portal Weaponsg.

Neobični incident dogodio se u ponedeljak u brazilskom gradu Kanela. Snimci sigurnosnih kamera prikazuju muškarca sa maskom u invalidskim kolicima kako ulazi u zlataru pre nego što je pokušao da je opljačka.

Prema lokalnim medijima, 19-godišnji osumnjičeni uručio je pismo blagajnici, upućujući je da ostane mirna i da mu preda pare. Ali očigledno tumačeći zahtev kao nekakvu šalu radnica je ignorisala kriminalca.

 

Napadač - za koga se takođe kaže da je nem, zatim je izvadio pištolj kako bi pojačao svoju pisanu izjavu i dokazao da nije šala. Kako mu ruke ne funkcionišu, uhvatio je pištolj nogama.

Ipak, pokušaj pljačke nije uspeo, jer je policija ubrzo pozvana na lice mesta kako bi privela osumnjičenog, koji očigledno nije stigao tako daleko. Osim svog pištolja - za koji se ispostavilo da je plastična igračka - muškarac je poneo i veliki kuhinjski nož prikačen za invalidska kolica.

Osumnjičeni je odmah pušten nakon hapšenja, jer su ga vlasti, s obzirom na njegovo stanje, smatrale nisko rizičnim. Sada se suočava sa optužbama za pokušaj pljačke.

Video: Kolima probili zid menjačnice u Novom Sadu, odneli sef, ali su brzo uhapšeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA