Novi pravilnik stupio na snagu: Zabrana intimnih odnosa sa osobom sa kojom ne živite

Prema najnovijim propisima vlade, zabranjeno je druženje u zatvorenom prostoru s osobama koje nisu iz iste kuće, prenosi britanski portal Metro

  • 15
Seks poza

Foto: Pixabay

Prema najnovijem pravilniku za korona virus, koji bi danas trebalo da stupi na snagu u Velikoj Britaniji, intimni odnosi dve osobe koje ne žive u istoj kući smatraju se nezakonitim.

Prema najnovijim propisima vlade, zabranjeno je druženje u zatvorenom prostoru s osobama koje nisu iz iste kuće, prenosi britanski portal Metro.

Do danas je važilo pravilo da osoba koja uđe u kuću druge krši meru karantina, međutim od danas obe osobe će biti procesuirane prema novom amandmanu na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, a od tog pravila su izuzete samo osobe u posebnim situacijama, poput sastanka razvedenih roditelja, sahrana, kućne nege ili ako se bave sportom.

Na početku epidemije krajem marta, vlada je pozvala parove da žive zajedno ili da budu razdvojeni dok se situacija ne popravi, a na osnovu nedavno obavljenog istraživanja utvrđeno je da šest od 10 Britanaca nije imalo intimne odnose sa partnerom tokom epidemije, prenosi RTS.

Od danas su neke mere ublažene u Velikoj Britaniji – otvoreni su niži razredi osnovnih škola, prodavnice i prodavnice škola, ali su neke mere poput socijalnog distanciranja ostale na snazi.

Video: Šlaufi na točkiće zbog distance? Američki restoran prevazišao dosadni pleksiglas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • RODJAK

    1. jun 2020 | 18:27

    JA BIH ZIVEO SA LJUBAVNICOM AL MI NEDA ZENA😭

  • Ruza

    1. jun 2020 | 19:31

    Ahahaha zabrana za seks pa ko to moze zabraniti pa seks je zdrav bez seksa nema zivota

  • DARKO 100%

    1. jun 2020 | 18:12

    Sex,sex i samo sex,ceo zivot je sex pa ga shvatite kako godj hocete,ono nemora biti samo intimno fizicki kontakt jer neko moze vas ,kako se kaze narodski je*e u zdrav mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA