≫ 

Vremešna političarka pokazala grudi na video sednici vlade: Nije imala pojma da je kamera uključena

Marta Lusija Mičer, senatorka iz Meksika, nije shvatila da je kamera na kompjuteru i dalje uključena i počela je da se skida

  • 0
Marta Lusija Mičer Printscreen/Youtube

Toples izdanje Marte Lusije Mičer (66), senatorke iz Meksika, obišlo je svet, nakon što se slučajno skinula tokom sednice Vlade.

Vremešna senatorka bila je uključena na sednicu putem Zoom aplikacije i nesvesna da je kamera i dalje uključena počela je da se presvlači dok su njene kolege razgovarale o uticaju pandemije korona virusa u Meksiku.

Sve bi ovo verovatno ostalo u "četiri vladajuća zida", da neko od zlih kolega nije uradio screenshot i počeo da pušta njene nage fotografije na društvenim mrežama.

Na svu muku, senatorka je još morala i da se izvinjava javnost, objašnjavajući da je tokom sednice došlo do incidenta.

- U jednom trenutku razgovora, nisam bila svesna da je kamera i dalje uključena i počela sam da se presvlačim i tom prilikom sam otkrila gornji deo svog tela. Zahvaljujući kolegi senatoru koji me je odmah pozvao, shvatila sam šta sam uradila - pravdala se Marta.

Ona je za sve okrivila njeno "neznanje" sa tehnologijom.

Senatorka je morala i da se suoči sa gnusnim komentarima o njenom izgledu, pa je i na to regovala.

- Nisam osramožena time što sam slučajno otkrila svoju intimu, jer je uvek krilatica da je "žena samo njeno telo" teralo ljude da generalizuju žene, a ja sam se uvek borila protiv toga. Da se razumemo, ja imam 66 godina i dojila sam četvoro dece, koji su danas uspešni ljudi. Ponosna sam što sam ih odhranila - objasnila je Mičer.

Na kraju je zaključila da se nikad neće stideti svog tela i toga kako izgleda, zbog čega je i dobila podršku brojnih kolega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA