≫ 

Filip (81) oženio se 55 godina mlađim Rumunom: Umro je i sve ostavio njemu, porodica besna

Iako se porodica protivila njihovom braku, penzioner je rekao da sa njim "ponovo živi"

  • 4
Sveštenik Engleska makenen Rumunija Printskrin: Youtube/MTV Made for Kent

Sveštenik Filip Klements (81) iz Engleske našao se u medijima kad je oženio 55 godina mlađeg manekena iz Rumunije, kupio mu luksuzan stan u Bukureštu, a onda postao bivši. Umro je prošle nedelje, a svo bogatstvo ostavio je upravo manekenu.

Vest o smrti sveštenika njegov brat Toni saznao je nakon što mu je proše nedelje kasno uveče zazvonio telefon, prenosi Dejli mejl.

- Jeste li vi Filipov brat? Moram vam reći da je umro pre 30 minuta - rekao je glas s naglaskom.

Iako je Toni znao da njegov brat u poslednje vreme nije bio dobro, ova ga je vest šokirala. Šokiralo ga je i ko mu je javio za bratovu smrt - maneken Florin Marin za kojeg je Toni uveren da je uništio život njegovom bratu, da je obična sponzoruša i da je Filipa u poslednjim danima života odvojio od porodice.

Toni ističe da Florin uopšte nije pokazivao žaljenje zbog Filipove smrti.

- Tvrdio je da je plakao dva dana, a nazvao me čim mi je brat umro i sigurno nije plakao dok je razgovarao sa mnom. 40 minuta nakon smrti mog brata nije plakao - tvrdi Toni.

Kako kaže, od onog trena kad je mlađani maneken zaveo njegovog brata, ništa nije bilo isto. Penzionisani svešenik iz Engleske uživao je u zasluženoj penziji u Kentu kad je putem aplikacije za upoznavanje partnera upoznao mladog manekena iz Rumunije, u to vreme je imao samo 22 godine.

Filip je bio usamljen nakon što mu je umrla majka, a Florin je došao u Englesku zbog posla. Sreli su se, Florin je dao otkaz u pabu u kojem je radio i preselio se kod Filipa.

Pre tri godine venčali su se u Kentu. Prijatelji i porodica preklinjali su sveštenika da odustane od venčanja upozoravajući ga da Florina zanima samo njegov novac. On je to odbio tvrdeći da s Florinom "opet živi".

Na kraju je zbog tog braka umro hiljadama kilometara dalje od svoje porodice, sam u bolnici u Bukureštu. Navodno mu se zdravlje pogoršalo jer u Rumuniji nije mogao da nabavi lekove za srce koje su mu propisali lekari iz Engleske.

Florin je Toniju rekao i da mu je Filip ostavio samo dve fotografije, što je ovog šokiralo jer je pre braka bilo jasno da će on i druga dva brata naslediti Filipovo imanje. Umesto njih, luksuzni stan vredan 150.000 funti, polisu osiguranja tešku i doživotnu kiriju naslediće Florin.

Porodica tvrdi da je Florin iz braka s Filipom izvukao 500.000 funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA