≫ 

Upoznali se na internetu, venčali, a mladoženja nekoliko dana kasnije zatražio razvod: Ona je on

Muškarac nazvan samo Muh, kako bi mu se zaštitila privatnost, suprugu Mitu upoznao je nekoliko meseci ranije preko Fejsbuka

  • 0
Žena muškarac Printskrin: Youtube

Indonezijski mediji nedavno su se raspisali o bizarnom slučaju 31-godišnjeg muškarca koji se oženio ženom koju je upoznao na internetu, ali je samo nekoliko dana posle venčanja saznao da je ona zapravo on, prenosi Index.

Muškarac nazvan samo Muh, kako bi mu se zaštitila privatnost, suprugu Mitu upoznao je nekoliko meseci ranije preko Fejsbuka. Nakon što su se upustili u romantičnu vezu onlajn, odlučili su da se upoznaju i u stvarnom životu.

Otišli su na kafu, a 31-godišnjak tvrdi da mu ništa na njoj nije delovalo sumnjivo. Kaže da je izgledala predivno, zbog čega se odmah zaljubio u nju, prenosi Oddity Central. Muh je ostajao noću budan zbog nje i nakon nekoliko nedelja veze odlučio je da je zaprosi, na šta je ona odmah pristala.

Prošli mesec Muh je obavestio svoju porodicu o planovima i sa svojim roditeljima posetio Mitinu kuću kako bi prema običaju dostavili miraz - 20 miliona indonežanskih rupija.

Ujutro 2. maja Muh i Mita otišli su na venčanje. Iako je 25-godišnjakinja za svadbu prekrila lice, nikome nije izgledala sumnjivo jer je veo preko lica mlade deo tradicije. Na njihovom venčanju bili su verski poglavari iz celog regiona, od kojih niko nije posumnjao u pol mlade.

Stvari pošle po zlu prve bračne noći

Stvari su pošle po zlu kad je Muh želeo da konzumira brak prve bračne noći, a njegova mlada žena ga je odbila. Ali kad se to ponovilo i idućih dana, počeo je da sumnja da nešto nije u redu.

Nakon što je i treća noć prošla bez "akcije", Muh se upustio u istragu pa se šokirao saznanjem da je ona zapravo muškarac. Nije jasno kako je tačno saznao da mu je supruga muškarac, ali kad je došao kući da se suoči s njom, već je bila nestala, odnosno nestao.

Pun besa obavestio je porodicu da se odmah razvodi. Slučaj je prijavio i policiji i optužio Mitu za prevaru.

Policija je pronašla 25-godišnjaka, čije je ime, ispostavilo se, Adi. Još nije jasno kakva ga kazna čeka.

Video: Živeli mladenci! Nisu mogli da čekaju kraj pandemije, pa su stali na ludi kamen - virtuelno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA