• 12

Kupio brokoli u marketu, rasekao ga, a onda je iz njega izmilelo nešto ogavno. To su mu sad ljubimci

Darlaston je isprva bio šokiran, ali taj se osećaj ubrzo pretvorio u radost kada je shvatio da ima novog kućnog ljubimca sa kojim će uživati tokom izolacije u svom domu u Londonu

  • 12
crv brokoli

Foto: Twitter/@samd_official

Većina ljudi bili bi iznervirani kada bi pronašli gusenicu u brokoliju iz supermarketa, ali ne i Sam Darlaston. Umesto toga, britanska medijska ličnost odlučilo je da se brine o gusenici, kao i o još šest drugih koje je našao u brokoliju.

Darlaston, domaćin na "KISS FM UK" i vegetarijanac, otkrio je prvu gusenicu 11. juna kada je počeo da priprema svoje omiljeno povrće kupljeno u lokalnom "Tesco" supermarketu.

Darlaston je isprva bio šokiran, ali taj se osećaj ubrzo pretvorio u radost kada je shvatio da ima novog kućnog ljubimca sa kojim će uživati tokom izolacije u svom domu u Londonu.

- Uradio sam ispitivanje i otkrio tačnu vrstu gusenice/leptira s kojom imamo posla (beli kupusar). Onda sam odlučio da mu sagradim mali dom u mom salonu sa svom brokolijima koje je želeo  - rekao je za "Huffpost".

Svom novom prijatelju dao je ime Kedrik.

"Tesco" mu je vratio 1,37 američkih dolara za brokoli u kojeM su bile gusenice. Iskoristio ih je za kupovinu još povrća i, neočekivano, nabavio još gusenica.

- Brokoli koji sam uzeo kao zamenu, sadržao ih je još 5. A onda u brokoliju koji je pripadao mom cimeru bila je još jedna. Tako da je od jedne gusenice postalo sedam preko noći  - rekao je Darlaston za "Huffpost".

Odlučio je da ih sve zadrži.

Darlaston je ostale imenovao - Brok, Oli, Karlos, Krok, Dženin i Slim Erik.

Na putu se suočio sa izazovima, posebno kada su počele da se razvijaju.

Bio je očevidac kada su bile učaurene.

Njegovi roditelji su teško prihvatili tu novu porodicu.

Ipak Darlaston je naučio da uživa u jednostavnim zadovoljstvima roditeljstva.

Takođe je postao melanhoničan kada je shvatio da odrastaju.

Darlaston je rekao da je njegovo najstarije "dete" Kedrik konačno izašao kao leptir prošlog vikenda.

- Osećao sam se pomalo tužno gledajući ih kako šire krila, ali sveukupni osećaj bila je sreća - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    Koje djubre vi jedete

  • Srbin

    Samo to makni malo plakni i bucaj to je zdravo cim idu crvi,gusjanice,ose,pcele,muve....e kad nece ni jedan insekt to bacaj😂

  • Zoo Cuvar

    Pa šta hoćete? To je znak da je brokoli zdrav. Nije prskan hemijom. Trebalo bi da je duplo skuplje od onog što nema crvi i gusenica...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima