Muškarac "krivi" mačku što mu je žena opet trudna: Kaže da je izbušila rupe na kondomu

Nisu želeli još dece u tom trenutku, ali životinja je imala druge planove

  • 2
mačka Foto: Pixabay

Jedan muškarac objavio je na Tviteru kako je njegova mačka "kriva" jer mu je supruga ponovo u drugom stanju, istakavši da je izbušila rupe na kondomu.

On je rekao kako je, nakon rođenja prvog deteta, sa suprugom odlučio da malo sačekaju sa drugim detetom dok se ne završi pandemija i kako bi se ona oporavila.

Naime, on je "optužio" mačku da je izbušila kondome, zbog čega je njegova žena ponovo u drugom stanju, iako to nisu planirali.

- Naša mačka je zlo genije. Mislim da je pametnija nego što mislimo - rekao je muškarac i opisao kako je naleteo na kutiju sa razbacanim kondomima nakon što se mačka popela u fioku u kojoj ih je držao.

Nakon što je posle nekoliko nedelja njegova žena dobila simptome trudnoće, proverio je fioku i video na kondomima otiske zuba i kandži.

Tada je shvatio da je mačka verovatno izbušila rupe na kondomu koji je koristio u noći kada je njegova žena ostala trudna.

U svakom slučaju, jednoga dana moći će da ispričaju zabavnu priču o tome kako su ostali trudni sa drugim detetom.

Video: U čeljustima poverenja: Maca spava čvrstim snom i ne brine ni o čemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA