Krvoločni staford grizao ženu koju je oborio na pod, a onda je njen sin izvadio pištolj

Mirna popodnevna šetnja u jednog gradu u Češkoj se pretvorila u pravu agoniju

  • 20

Snimak koji stiže iz Češke pokazuje neverovatan napad psa rase staford terijer na ženu koja je šetala sa svojom pudlicom u društvu sina.

Čini se niotkuda, pojavljuje se pas i obrušava se na gospođu sa pudlom. U momentu, dok staford grize ženu na zemlji, njen sin vadi pištolj i ispaljuje pucanj upozorenja. Iako se čini da agonija traje satima, u pitanju su maltene stotinke.

Ispostaviće se da je staford iskočio iz dvorišta obližnje odgajivačnice. Razlozi za napad nisu poznati, staford, pudla i gospođa su dobro, a njen sin je prijavio slučaj. Naravno, uz napomenu da je legalno sa sobom nosio svoj pištolj "glok".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vuc

    26. jul 2020 | 10:46

    Vukovi-zveri se ubijaju. Sta treba da zakolje bebu negde? Svaki dan ubijamo jarice,jagnjice fine i korisne zivotinje a zveri cuvamo kao da su nam deca. Jel znate vi da krava odskoluje dete? To je korisno a ne vukovi. Svaka cast ovcarima ali ove zveri zabraniti za drzanje. Mozes imati avlijanera kao nasi stari a zabraniti uvoz i drzanje zveri(opasni psi).

  • Marko

    25. jul 2020 | 10:50

    Opomena za gazde staforda, podici ogradu, ili vezati ga. A za momka svaka cast, odbranio porodicu, upotrebio pistolj na pravi nacin a da nije hteo staforda da zvekne. Neko drugi bez oklevanja

  • seljo

    25. jul 2020 | 23:16

    da sam ja bio na njegovom mestu pucao bih u saforda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA