≫ 

Najbolji prijatelji '92. rekli da će deliti lutriju ako ikad dobiju: Sad je jedan osvojio 22 miliona

Pravo prijateljstvo novac ne može pokvariti

  • 3
Lutrija Foto: wilottery.com

Amerikanci Džo Fini i Tom Kuk dugogodišnji su prijatelji, ali i strastveni igrači lutrije!

Oni su 1992. godine sklopili nesvakidašnji pakt - da će, ako neko od njih pobedi u američkoj Pauerbol lutriji, podeliti novac. Bratski, pola - pola.

Prošlo je 28 godina i sreća se osmehnula Tomu. Došlo je vreme da se obećanje ispuni. Džo je ostao zapanjen, dobio je poziv i njegov prijatelj izgovorio je "22 miliona dolara", to je suma koju je dobio na lutriji i koju će, naravno, podeliti.

Usledilo je čuveno slikanje sa gigantskim čekom, a na njemu je pisalo 22 miliona.

Direktorka lutrije čestitala je dobitnicima na tome što su dočekali svoj "srećan dan" i izjavila da je presrećna zbog njih.

Rukovanje iz 1992. se isplatilo, a prijateljstvo je očito ostalo trajno.

Ipak, neće svako baš dobiti po 11 miliona. Prijatelji su odlučili da prihvate keš opciju, što je oko 16,7 miliona dolara, a nakon što plate federalni i državni porez, svako od njih dobiće po 5,7 miliona.

Džo je u penziji, a sada će mu se pridružiti i Tom. Planiraju da lepo provedu porodične dane u penzji, a za to će im ova suma biti zasigurno dovoljna.

Dobitni tiket koštao je 2 dolara.

Video: Čuda jesu moguća: Jedan par dobio je na lutriji, a onda je stigla još veća vest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pista

    25. jul 2020 | 11:35

    Kako to kod njih ko god dobije na lutriji bude javno I zna se ko je dobio a kod nas se nikad nije objavilo u javnosti ko je dobitnik na lotou, kao dobitnik zeli anonimnost sto nije tacno u Srbiji dobitnika nema ljudi igraju uplacuju drzava uzima pare a nisu svesni da nikad niko nece dobiti glavnu premiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA