≫ 

Jedan grad u Srbiji veliča Trampa, a njihove komšije Putina: Ovako izgleda kad šalju poruke podrške

Posle izlaska iz bolnice, Tramp je poručio da se oseća 20 godina mlađe

  • 2
Donald Trump Tramp Foto: Tanjug/AP

Veliki bilbord podrške američkom predsedniku Donaldu Trampu osvanuo je u Paraćinu. "Play it again, Sam" piše na bilbordu uz veliku sliku predsednika SAD. Ne znamo šta je onaj ko je platio bilbord imao na umu, ali moguće da je hteo da pruži podršku Trampu, tokom boravka na lečenju u bolnici od korona virusa.

Tramp je u međuvremenu izašao iz bolnice, poručivši svojim sugrađanima i svima koji brinu za njega da se oseća odlično, kao da ima 20 godina manje. Imao je i jednu važnu poruku za Amerikance, da ne dozvole da im korona virus diktira život.

Podsetimo, pre šest godina, komšije Paraćinaca (Džigerana), Jagodinci (Ćurani) su imali sličan "poduhvat", s tim što je tada pružana podrška predsedniku Rusije Vladimiru Putinu. Vlasnik radnje iznad koje je postavljen bilbord, Srba Josijević, u znak poštovanja prema politici koju vodi ruski predsednik. Na bilbordu je pisalo "Imperatore, volimo te".

Kako je tada prenela Russia today, Josijević je čak razmatrao i da postavi fotografiju Putina u prirodnoj veličini ispred radnje.

Video: Srbi sa Kosova: Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • jovo

    6. oktobar 2020 | 16:34

    Bravo Paracinci samo demokratskim sredstvima spasavsmo Srbiju nikako propalim komunizmom i jednoumljem.🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇩🇲👍🇷🇸👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA