Ukrali automobil, ali kada su pogledali na zadnje sedište, smrklo im se: Odjeknuli krici

Lopovi ukrali vozilo dok je dečak spavao unutra

  • 0
Brza voznja Foto: Pixabay

Lopovi su u subotu uveče ukrali automobil iz dvorišta porodične kuće u jednom gradu u blizini Perta u Australiji. I ne bi to bila velika vest da automobil nije ukraden s dečakom koji je za vreme krađe mirno spavao na zadnjem sedištu.

Porodica se baš bila vratila iz vožnje oko 20.30 časova i dečakova majka Rouz Sieh parkirala je i na trenutak ušla u kuću ostavljajući vozilo upaljeno, otvoreno i s ključem na "izvol'te". Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi neko mogao za tako kratko vreme da ukrade automobil.

Ona je, kako tvrdi, to učinila, da bi unela u kuću mlađeg sina, koji je bio bolestan. Bila je uverena i da je stariji sin Džozef krenuo za njom. Međutim, kad se nekoliko trenutaka kasnije vratila u dvorište, sledila se shvatajući da automobila nema, a potom je shvatila da nema ni Džozefa.

Komšije su rekle da su čuli prestravljene krike i zvuk automobila koji je nestao.

Užasnuta, pozvala je policiju, a nakon duge i neprospavane noći i poziva u pomoć proširenih na društvenim mrežama vozilo je srećom pronađeno zajedno s dečakom.

Automobil je ostavljen 15 kilometara dalje od dečakove kuće. Lopov, čiji identitet još nije utvrđen, parkirao ga je kao da se ništa nije dogodilo pred kućom jedne porodice u drugom predgrađu Perta, Forestfildu. Dečak je čekao da otmičari automobila odu i sam se javio policiji.

Naime, nakon što je ostao sam u automobilu, dečak je pokucao na vrata prve kuće. Odgovora prvi put nije bilo jer se sve dogodilo usred noći. Oko 5.30 ujutro dečak je ponovno pokušao, ovaj put uspešno. Videvši ga prethodne večeri u svim medijima, stanari su odmah pozvali policiju i javili da je dečak kod njih, živ i zdrav. Bio je to kraj desetosatne traume za porodicu koja nije znala kakvo zlo može da preti njihovom mališanu. Majka i nepovređeni dečak uskoro su ponovo bili zajedno.

Policija je juče još istraživala otmicu automobila, a pozvala je i komšije koji znaju nešto o tome, da im se jave.

Video: Usamljeni lopov hara seks šopovima: Snimljen u krađi devojke na naduvavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA