Nakon 14 sinova i 27 godina braka konačno su dobili ćerku: "Presrećni smo"

Par o kome svi sa oduševljenjem pričaju

  • 4
The Schwandt family  Fourteen Boys Now A Girl Porodica Švand / Foto: Tanjug/AP

Prvo je došla ljubav, za njom brak, pa prvi sin, pa još 13 puta po sin, i onda konačno  - ćerka. 

O paru iz Mičigena, Kateri i Džeju Švandu, priča cela Amerika. Njihova ćerkica Megi Džejn rođena je u četvrtak, a dočekalo ju je 14 braće. 

- Presrećni smo što je Megi Džejn postala deo naše porodice. Ova godina će nam ostati urezana u pamćenje iz toliko razloga, ali Megi je najveći poklon koji smo mogli da dobijemo - rekao je oduševljeni tata Džej (45), prenosi Detroit Free Press.

Megi Džejn dobila je ime po oba svoja roditelja - Katerinino srednje ime je Margaret, a Džejn je proizašlo iz Džejevog imena.

Par već ima 14 sinova po imenu Tajler, Zak, Dru, Brendon, Tomi, Vini, Kalvan, Gejb, Vesli, Čarli, Luk, Taker, Francisko i Finli, koji imaju od dve i po do 28 godina. 

- Moji roditelji su konačno blagosloveni ćerkom koju su mislili da nikada neće imati. Već su odustali. Prošlo je već 12 sati kako nam je tata rekao i ja i dalje ne mogu da se naviknem na pomisao da imam sestru - rekao je najstariji Tajler.

Za mamu Kateri 15-oro dece nije problem, jer i sama ima 13-oro braće i sestara. Sa Džejem je u vezi još iz srednje škole, venčali su se 1993. godine, a prva tri sina dobili su pre nego što su oboje završili koledž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Чикаго

    7. novembar 2020 | 00:11

    Ееее ово је право богаство, а не новац.

  • Lejla

    7. novembar 2020 | 05:08

    Pa ta je cio život bila trudna...

  • FANTOM

    7. novembar 2020 | 12:10

    E ovako treba da izgleda porodica na selu kako bi bez muke završavala sve poljoprivredne poslove i sem što bi dobro zarađivali imali bi i vremena za savremene novotarije. Ej bre, ceo rukometni tim sa sve rezervama , trenerom , maserom i evo i maskota stigla. Udri brigu na veselje, široko vam polje koje vidim iza vas. Pa ni komšije vam nisu ni na puškomet da se sa njima svađate. Blago vama!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA