Misterija ormara sa tajnim vratima gde se devojčica krila danima

Njen nestanak prijavljen je 22. oktobra

  • 1

Potraga za tinejdžerkom iz Kalifornije okončana je nakon što ju je policija pronašla kako se krije u kući u ormaru. Ona je nađena kod tajnih vratanca u ormaru koji vodi do prostora ispod temelja kuće.

Troje odraslih suočava se sa optužbama nakon nestanka 14-godišnje devojčice u Sakramentu, saopštila je policija.

Devojčica nije imenovana jer je maloletna, a njen nestanak prijavljen je 22. oktobra. Policija je saopštila da joj je njena porodica dala dozvolu da provede nekoliko noći kod prijateljice, ali kada je njena majka otišla po nju, rekli su joj da je ona već otišla.

Poslednji put je viđena kako hoda niz put, a nedelju dana kasnije policija je dobila nalog da pretrese kuću u kojoj je poslednji put viđena.

- Stanari su insistirali na tome da ona nije tu i da su već sve informacije dali nadležnima. Dok su pretraživali kuću, istražitelji su je locirali duboko u uglovima dva ormara dok se ona namerno skrivala među gusto okačenom odećom - navela je policija.

Nađena je bez ikakvih povreda.

Tokom potrage su nađena i skrivena vratanca koja dovode do prostora za spavanje u prljavom prostoru ispod kuće. Njen telefon je nađen tamo.

Policija je uhapsila troje osumnjičenih u petak zbog davanja lažnih informacija policiji i krivičnog dela ugrožavanja deteta.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Милојко

    8. novembar 2020 | 13:00

    Овај случај,није најбоље објашњен,иако је веома интересантан......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA