U studiju nastao muk: Novinar opsovao u živom programu, pa za sve okrivio koronu

Reporter čuvene američke televizijske kuće imao neviđen gaf pred kamerama

  • 0

Reporter NBC news-a slučajno je prošle sedmice opsovao u živom programu, a onda je za svoj peh okrivio korona virus.

Trebalo je da to bude rutinsko uključenje u živi program na MSNBC gde se već danima priča samo o rezultatima predsedničkih izbora u SAD, kao i o tome da li će Tramp priznati poraz. Voditelj Kreg Melvin najavio je kolegu Kena Dilenijana koji se uključivao od kuće i upitao ga šta je novo saznao o planovima za primopredaju vlasti između Trampa i Bajdena, odnosno odsustvu planova.

U trenutku kada je trebalo da progovori, Dilenijan je skrenuo pogled sa kamere na telefon i prošaputao dve reči koje nijedan novinar ne bi smeo da izgovori u živom programu.

- S***e... J**** - čulo se u programu šta Dilenijan izgovara.

U tom trenutku u studiju je nastao muka, a režija je odmah reagovala i prekinula prenos iz stana novinara. Melvin je prvo u šoku gledao, a onda smeten prokomentarisao da izgleda imaju neke tehničke probleme.

Internet se odmah usijao, a Dilenijan je ubrzo je na Tviteru objavio izvinjenje i objašnjenje.

- Veoma mi je žao zbog nepristojnosti koju sam izgovorio u programu u prethodnom satu. Imao sam neke tehničke probleme i greškom sam prekinuo vezu sa režijom, ali mi je mikrofon i dalje bio uključen. Danak tome što sam producent, kamerman i tehnička podrška samom sebi od kuće. #2020 - napisao je novinar na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA