≫ 

Pre par meseci živeo u prikolici bez vode, snimio video i postao poznat: Sad iskeširao novac za dom

Nakon što je njegov snimak postao viralan, Nejtan nije ni sanjao gde će ga odvesti ta popularnost, ali je otkio kako mu je želja da kupi kuću. Tu želju je sada i ispunio

  • 1
Nathan Apodaca Foto: Profimedia/MEGA / The Mega Agency, Printskrin: TikTok/420doggface208

Muškarac iz Ajdaha, koji je postao poznat nakon snimka na TikToku na kojem vozi skejt i pije sok, kupio je kuću za 320.000 dolara u kešu, iako je ranije ove godine živeo u prikolici bez vode.

Nejtan Apodaka je pre nekoliko meseci pokrenuo izazov na TikToku. Njegov video na koji je namontirana pesma Flitvud Meka "Dreams" pogledalo je više desetina miliona ljudi na raznim platformama, a i brojni drugi korisnici brzo su se priključili izazovu.

@420doggface208Morning vibe #420souljahz #ec #feelinggood #h2o #cloud9 #happyhippie #worldpeace #king #peaceup #merch #tacos #waterislife #high #morning #710 #cloud9♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

TMZ piše kako je Apodaka nedavno platio 320.000 dolara za kuću s pet spavaćih soba u njegovom rodnom Ajdaho Folsu.

Pre nego što je postao apsolutni hit na društvenim mrežama zbog snimka na kojem pije sok i vozi se na skejtbordu uz  Flitvud Meka u pozadini, Nejtan je živeo u prikolici koja je bila parkirana ispred kuće njegovog brata, čije je kupatilo koristio.

Nakon što je skupio više od 10 miliona pregleda na TikToku, počeo je da dobija donacije od brojnih stranaca sa svih strana sveta.

Među onima koji su ga pogledali bili su i rukovodioci kompanije "Ocean Spray", koja se nalazi iza pića koje je Apodaka gustirao dok je krstario na skejtu. Predstavnik kompanije je nakon toga otišao do kamp-kućice u kojoj Nejtan živi sa poklonom: crvenim "nisan" automobilom. Gepek vozila bio je pun njihovih sočnih sokova.

Nathan Apodaca Foto: Profimedia/MEGA / The Mega Agency

Čak je i suosnivač Flitvud Meka, Mik Flitvud snimio video na kojem peva pesmu grupe iz 1977. godine, koja je postala popularna otkako je Nejtanov snimak na TikToku privukao pažnju.

Pored toga, Apodaka je pokrenuo i stranicu na kojoj prodaje raznu robu te je i od toga počeo da zarađuje, a snimio je i reklamu sa Snup Dogom.

Prikupio je i više od 3,1 miliona pratilaca na Instagramu, a nedavno je objavio i kako se verio.

Da podsetimo, nakon što je njegov snimak postao viralan, Nejtan nije ni sanjao gde će ga odvesti ta popularnost, ali je otkio kako mu je želja da kupi kuću. Tu želju je sada i ispunio.

Video: Mislili ste nemoguće, ali da, Sergej i njegova devojka napravili su kuću na motociklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Honor

    17. novembar 2020 | 23:18

    Dokaz koliko uprkos svemu, zivimo u vremenu gde je mnogo lako zaraditi pare.... Iako ja nisam jos 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA