Naručili ukrase preko interneta, kad je otvorila paket ugledala je najužasniju stvar u životu

- Bio sam šokiran kada sam video šta je stiglo - kaže njen suprug

  • 0
Amazon, paket, pošiljka, žena Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna porodica u Velikoj Britaniji naručila je putem interneta kućne dekoracije za Božić, ali su ostali u šoku kada im je stigao paket.

Naime, Džema Smit je otvorila pošiljku i onda je imala šta da vidi - uz ukrase je došao i veliki pauk, zbog čega je ona počela da vrišti. Situaciji ništa nije pomoglo to što ona pati od arahnofobije, odnosno straha od pauka.

- Bio sam na poslu, a onda me je supruga pozvala i rekla da joj se desila najstrašnija situacija u životu. Ona pati oa arahnofobije pošto je imala loša iskustva sa paucima kada je bila klinac. Bio sam šokiran kada sam video šta je stiglo. Ne znam odakle je paket sitgao, a pauk je bio živ kada sam se vratio kući - kaže suprug Mark za “The Sun”.

Pauk Ovako izgleda vrsta pauka nalik onoj koju su Britanci pronašli u paketu sa ukrasima, Foto: Printscreen/Youtube/Epic Wildlife

Jedan od eksperata potvrdio je da je reč o pauku vrste “Sparassidae”, koji nastanjuje područja Azije i Australije. Kako se navodi, otrov ove vrste zglavkara nije smrtonosan po ljude.

Poznati su kao sposobni lovci, a mogu da dostignu veličinu i do 15 centimetara.

Video: Ma digni ruku, digni obadve! Čuvena pesma Galije, pogodila jednog slatkog pauka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA