Svi ga znate kao lika sa najzaraznijim smehom na Jutjubu: Ove godine je zbog bolesti izgubio nogu

Javnost ga je primetila zbog visokog, hrapavog smeha

  • 0
El Risitas Printskrin: Youtube/Faizal Saban

Huan Hoja Borha, poznat kao El Risitas privukao je ogromnu pažnju javnosti svojim zaraznim smehom u emisiji u kojoj je gostovao 2007. Ove godine u septembru, čoveku koji je zasmejao skoro ceo svet, amputirana je noga usled bolesti.

Postao je poznat širom sveta 2015. godine. Javnost ga je primetila zbog visokog, hrapavog smehu. Iz tog razloga je dobio nadimak El Risistas što u prevodu znači kikotanje.

U junu 2007. godine Hoja se pojavio u šouu u kome je opisao događaj kada je radio kao kuhinjski pomoćnik. Ispričao je da je ostavio tiganje od paelje da se  preko noći u okeanu da se na taj način očiste. Kada se ujutru vratio da uzme tiganje plima ih je odnela u more.

Planetarno pznat El Risitas često prekida priču prepoznatljivim smehom. Originalni video je aploudovan na You Tube 25 juna 2007. godine i pregledalo ga je preko milion gledalaca. To je bilo osam godina pre nego što je postao poznat. 

Intervju je u martu 2014. godine iskoristilo Muslimansko Bratstvo da bi napravilo parodiju za predsednika Egipta Abdel Fatth el-Sisija.

U martu 2015. godine mema je dobila najviše pažnje posle promocije Mek Buka, gde se Hoja potpisao kao dizajner koji je radio na prototipu. U roku od mesec dana nakon aplodovanja video je odgledalo više od pet miliona gledalaca na You Tubu.

Još jedna popularna mema je objavljena u aprilu 2015. parodirajući na političku aferu u Slovačkoj poznatu kao Vahostav.

U junu 2016. godine je to iskorišćeno da se isparodira odluka Bregzita Velike Britanije, sa El Risitasom, koji je navodno bio savetnik Davidu Camerinu u planiranju Bregzit kampanje

Zumirani prikaz Huanovog lica u oktobru 2019. godine je dodat kao treća strana da bi se ispoljile emocije za Tvič na Franker Fejsu.  Od tad je preko 1.000 kanala na Tviču-u uspelo da ispolji emocije.

Sa preko 95 miliona korisnika četa, remocija zauzima 14. mesto među popularnim Franker Fejs emocijama.

Juan Joya Borja, El Risitas Printskrin: Youtube

Huan Hoja Borha, španski komičar i glumac, rođen je 5. april 1956. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA