Teoretičari zavere tvrde: NLO snimljen iznad Kalifornije, ovo je "dokaz"

- Ovaj video vas je možda iznenadio, ali mene sigurno nije - navodi jutjuber koji se bavi proučavanjem paranormalnih pojava

  • 4
NLO, vanzemaljci, kemtrejls, kemtrejlsi Foto: Printscreen/Youtube/ The Hidden Underbelly 2.0

Društvene mreže preplavio je snimak na kome se navodno vidi neidentifikovani leteći objekat (NLO) iznad Katedral Sitija u Kaliforniji.

Snimak je na sajtu “YouTube” objavio je korisnik koji se bavi istraživanju paranormalnih aktivnosti, a teoretičari zavere saglasni su u oceni da je očigledno da je reč o letećem tanjiru.

- Ovaj video vas je možda iznenadio, ali mene sigurno nije, jer kada god su kemtrejlsi u blizini, ili kako volim da kažem, kada nas prskaju sa našom dozom vitamina, uvek se vide obe bele kugle - naveo je taj “jutjuber”.

Mišljenja su bila podeljena. Dok neki smatraju da ovo nema veze sa vanzemaljcima, drugi korisnici društvenih mreža veruju da je reč o vanzemaljcima, te da sve ovo ima veze sa kemtrejlsima, prenosi “Sputnik”.

Naime, postoje tvrdnje da su to hemikalije koje puštaju putnički avioni iz raznih razloga - od kontrole populacije i psihološke manipulacije, do toga da je u pitanju navodno testiranje biološkog oružja. Međutim, za sada nema naučnih dokaza koje bi potvrdile u potpunosti te tvrdnje.

Video: Da li konačno imamo dokaz da se na vremenske prilike utiče?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hmm ..

    14. decembar 2020 | 13:08

    Pa da gledaju vanzemaljci šta radi avion trovač koji je prošao i nemogu da dodju sebi.

  • vojq

    14. decembar 2020 | 15:21

    bacaju treći i četvrti talas cow

  • Cika Velj

    14. decembar 2020 | 14:30

    Pa jes',lepo se vidi da je UFO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA