≫ 

U vreme korone nema romantike: Učinio nemoguće da vidi svoju dragu, pa završio u zatvoru

Dejl Meklaflan iz Ajršajera na jugu Škotske zaljubio se u septembru kada je radio na ostrvu Man

  • 0
Džet ski Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ GoPro

Jedan Škot je kao u filmu iznajmio džet ski i vozio ga po nemirnom moru do ostrva Man, a zatim je satima pešačio da bi se video sa devojkom. Međutim, policija ga je uhapsila i stavila u zatvor zato što je prekršio meru zabrane kretanja zbog korona virusa.

Dejl Meklaflan iz Ajršajera na jugu Škotske zaljubio se u septembru kada je radio na ostrvu Man. Kada mu je ugovor istekao, taj 28-godišnjak je silno želeo da vidi devojku, ali stroga pravila zbog koronavirusa u tome su ga je omela. Naime, vlasti ostrva Mana, koje je blizu Škotskoj, zabranile su dolazak ljudima koji nisu stalni stanovnici.

Meklaflan je u trenutku očaja odlučio da iznajmi džet ski koji nikada nije vozio, i uputio se ka ostrvu udaljenom 40 kilometara. Izračunao je da će mu biti potrebno 40 minuta da stigne do odredišta, ali je prelazak preko nemirnog mora uticao na to da se put otegne na više od četiri sata, javlja BBC, a prenosi "Jutarnji".

Pošto je stigao na ostrvo, pešačio je 24 kilometara do kuće devojke. Izašli su i ludo se zabavljali po noćnim klubovima, ali ga je onda policija videla i uhapsila, jer je nelegalno došao na to ostrvo.

Sudija mu je odredio mesec dana zatvora zato što je "svesno i sa predumišljajem prekršio mere zatvaranja", iako je njegov branilac apelovao na sudiju da bude milostiv, pošto je Meklaflan bio depresivan.

Video: Ovaj pas mora da je u prošlom životu bio kapetan broda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA