≫ 

Hitna je našla na podu kupatila: Trudnica mislila da mora u toalet, a onda je nenadano stigla beba

Babica joj je rekla da se najverovatnije neće poroditi još 10-ak dana, zbog čega je porođajne bolove zamenila za nešto drugo

  • 0
trudnica, beba, mama Foto: Unsplash

Trudnica iz Velike Britanije porodila se u toaletu nakon što je mislila da mora da izvrši veliku nuždu, a zapravo je imala porođajne bolove.

Bili Vard (22) je rečeno da se najverovatnije neće poroditi još uvek, zbog čega je mislila da samo mora da izvrši veliku nuždu.

Međutim, nakon što je skoro sat vremena trpela bolove, pozvala je Hitnu pomoć i rekli su joj da će se najverovatnije uskoro poroditi, prenosi Ladbible.

Bili je ispričala kako je pozvala Hitnu pomoć, izvinila se zbog uznemiravanja i rekla im kako je mislila da mora da izvrši veliku nuždu - ali da će se umesto toga izgleda poroditi.

- Moja mama je za to vreme sve fotografisala, a ja sam mislila o tome šta se događa? Nije mi se išlo u toalet, već se beba spremala da dođe na svet - ispričala je Bili.

Sve se ovo dogodilo početkom ove godine. Naime, babica je Bili rekla da će najverovatnije preneti trudnoću i da očekuje indukciju u februaru.

Međutim, 22. januara Bili je počela da oseća bolove, koji su se tokom noći pojačali, nakon čega je otišla u toalet misleći da će da izvrši veliku nuždu.

Hitna pomoć je stigla na lice mesta u 5:05 sati ujutru, a Bili, koja je ležala na podu u kupatilu, porodila se u 5:10 sati.

Nakon toga su ona i beba prebačene u bolnicu, a Bili je ovom pričom želela da poruči ženama da slušaju svoje telo.

Video: Trudnica se porodila ispred lifta naočigled prolaznika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA