≫ 

Stari školski autobus pretvorio u fascinantan moderan stan: Ovde bi svako želeo da živi

Fotografije pre i posle će vas ostaviti bez reči

  • 3
autobus, preuredjenje Pre i posle / Foto: Instagram/_justdoingmything_

Krejrg Dž. Gordiner dobro je iskoristio 2020. godinu. Skoro 7 meseci proveo je u renoviranju i na kraju pretvorio stari školski autobus iz 1999. godine u moderan prostor za život.

Nakon što je u maju kupio autobus u Južnoj Dakoti, ovaj bivši vojnik odvezao ga je u Masačusets i potpuno preobrazio. Njegov savremeni stan na točkovima sadrži čak i veštački kamin, i mašinu za espreso.

Krejg je podigao krov za oko pola metra i on sada iznosi skoro tri metra. Unutra je smestio kuhinju, kauč, krevet i tuš kabinu sa lavaboom.

Ono što naročito šarmira u ovom neobičnom domu upravo je tuš sa efektom kiše i prozori na plafonu koji dopuštaju da prirodna svetlost uđe u dom, a noću pružaju osećaj spavanja pod zvezdama. Na krovu se nalaze i solarni paneli, te je dom uz to i energetski efikasan, a aparati i uređaji od nerđajućeg čelika daju mu šik izgled.

Na zadnjem delu autobusa nalazi se i platforma za Krejgov motor. Slike sa svojih putovanja on sada objavljuje na svom Instagram nalogu, gde ga prati oko 13.000 ljudi.

Video: Od kombija je sastavio najveću slagalicu u životu: Karantin 2020. iskoristio na najbolji način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Petar

    9. januar 2021 | 11:40

    Svaka cast nemam reči nego koliko li je para potrosio na to mislim da je mogao da kupi kamp prikolicu u fullu!

  • Boki

    9. januar 2021 | 19:35

    Pa u normalnim zemljama neko vrijedan svoje znanje i trud moze da unovci ili bar da uziva u onome sto je stvorio. U ovoj nasoj Srbiji bi mogao samo da ga parkira u dvoriste jer ovdje je neki genike rekao da ako dodas samo maglenke neces proci tehnicki pregled. Tako da biti vrijedan i konstruktivan na ovom polju u Srbiji ne znaci bas nista. Nazalost!

  • Lejla

    9. januar 2021 | 13:57

    A ima i obrnuto...a češće...moderan stan pretvore u ruglo, šupu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA