Dečko traži volonterku sa crvenim šalom: Uzela mu je metlu iz ruke i skuvala kafu nakon zemljotresa

Sve je dirnula želja dečka koji je zapamtio kafu dan nakon velikog potresa u Petrinji, pa je objava podeljenja u više zadarskih grupa kako bi što pre pronašli devojku iz Nina

  • 1
volonterka hrvatska Foto: Facebook/Valentina Badanjak Pintarić

Na stotine volontera poslednje dve nedelje pomažu stanovništvu u Petrinji, Sisku, Glini, Majskim poljanama i ostalim mestima nakon razornog zemljotresa, a jedan volonter zapamtio je volonterku iz Nina s crvenim šalom oko vrata, koju od ponedeljka traži celi Fejsbuk.

- Zna li iko ovu devojku u sredini, plavušu sa crvenim šalom?!? Ne znamo joj ni ime! Verovatno je volonterka iz Nina! Ako imate koga u Ninu, molim pitajte!!! Pitam za jednog predanog volontera koji je danima u Majskoj poljani na terenu, a ona mu je u sredu uveče skuvala kafu koju pamti; nakon potresa oko 18 sati mu je uzela metlu iz ruke jer je to "ženski posao" i poslala ga da u miru završi kafu koju je sačuvao od potresa...a zatim je nestala... Čudno je to, ali ja mogu razumeti. Ljudi se zavole i za manje od savršene kafe. Pomozite!!!! - napisala je na Fejsbuku jedna korisnica.

Edit: bili ste super brzi! Što je sila koja klade valja!!!??? Narod!!! Bravo ljudi. Luca je locirana! Sve ostalo nije...Posted by Valentina Badanjak Pintarić on Monday, January 11, 2021

Ispod njene objave brzo su krenuli komentari o njenom mogućem identitetu, objava je podeljenja u više zadarskih grupa kako bi se devojka pronašla zbog volontera kojem je njena kafa očigledno tog dana puno značila, prenose 24sata.hr.

U komentarima je objavljeno da je devojka zaista iz Nina te da se navodno zove Lucija Šalov.

Korisnica koja je objavila fotografiju u međuvremenu je napisala da je devojka locirana i zahvalila svima na pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA