Piloti videli misteriozni objekat na 9.000 metara: Snimali ga sve vreme, ubeđeni su da nije balon

Portparol pakistanske aviokompanije potvrdio je da je kapetan letelice video "neobičan objekat" kako leti oko 300 metara iznad aviona

  • 2
NLO, Pakistan Foto: Printscreen/Youtube/Eshopship. com

Misteriozni objekat viđen je kako leti na oko 9.000 metara iznad Pakistana, a piloti aviokompanije ostali su u čudu kada su ga videli.

Naime, pojavio se video snimak nepoznatog objekta, a u pozadini se čuje razgovor pilota kompanije "Pakistan International Airlines" koji su pokušavali da dokuče o čemu se radi.

- Ovo nije balon, ovo nije letelica - kazao je jedan od pilota, a prenosi "Daily Mail".

Objekat liči na svetlost u obliku kruga, a lokalni mediji javljaju da je jedan od pilota kazao da je "NLO bio izuzetno svetao iako je bio još dan".

Jedan od pilota smatra da to nije bila planeta, mada je pomislio da je možda "svemirska stanica". Lokalni mediji citirali su pilota koji se setio da je video nešto nalik metalnom prstenu oko objekta i da je iz centra izbijala jaka svetlost.

Neidentifikovani leteći objekat viđen je iznad grada Rahim Jar Kan, a piloti koji su ga videli upravljali su avionom na destinaciji Lahor - Karači.

Pakistanski novinar Zain Kan, koji je na Tviteru objavio video snimak, ističe da je previše rano da sa sigurnošću šta je video.

- Ne mora da znači da je u pitanju leteći tanjir - smatra Kan.

On je rekao da je pilot odmah prijavio incident, odnosno prošle subote, i dodao da je u toku istraga vlasti koja bi trebalo da odgonetne šta se desilo.

Portparol pakistanske aviokompanije potvrdio je da je kapetan letelice video "neobičan objekat" koji je leteo oko 300 metara iznad aviona.

- U ovom trenutku, ne znamo kakav je to objekat bio - kazao je portparol.

Video: Vanzemaljci? Meštanin snimio čudan odsjaj, pa svetleću traku usred noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    30. januar 2021 | 11:31

    NLO pojave prisutne su u čitavoj ljudskoj istoriji. Dva problema su uglavnom prepreka za dokazivanje njihovog postojanja. Velika daljina na kojoj se obično ugledaju i prikrivanje dosadašnjih podataka...

  • BOLE

    30. januar 2021 | 14:09

    To Ameri dosli u izvidjanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA