≫ 

Super-mama izgurala kamion koji se zaglavio u snegu, i to uzbrdo

Kada je videla da kamiondžija ne može da izvuče brdo, mama u Škotskoj je komšinici koja je naišla predala decu i psa i odjurila da pomogne

  • 2
Nemačka, nevreme, snežna oluja, sneg Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Mlada mama troje mališana pomogla je jednom kamiondžiji koji je ostao zaglavljen u snegu u Škotskoj, dok je pokušavao da doveze mleko do jednog grada.

Šarlin Lasli (33) usnimljena je kako, poput kakvog super-heroja, gura kamion koji nije mogao da izvuče blagu uzbrdicu. Nestvarna situacija odigrala se prošlog utorka, kada je jaka snežna oluja zahvatila Škotsku.

Hrabra majka je tog dana krenula u prodavnicu, kada je primetila da vozač ima muku da izvuče brdo. Ona je otrčala do komšinice i zamolila je da joj pričuva decu, a potom je otrčala da pruži pomoć.

Dok je oko nje vejalo, Šarlin je kao pravi snagator krenula da gura kamion, dok su njena ćerka (10) i sin (2) gledali.

U znak zahvalnosti, proizvođač mleka je odlučio da Šarlin nagradi tako što će godinu dana njegove proizvode dobijati besplatno.

- Sad shvatam koliko je bilo opasno to što sam uradila, ali izgurali smo kamion na brdo. Nisam mislila na sebe, samo sam htela da pomognem - rekla je neverovatna žena.

Ona je rekla da je kamion ugledala dok su neki drugi ljudi pokušavali da izguraju jedan automobil uz brdo.

- Prednji točkovi su mu proklizavali. Pojavila se komšinica, predala sam joj decu i psa i otrčala da pomognem - kaže Šarlin.

Video: U Kijevu je toliki sneg pao da policija tenkovima izvlači zavejane kamione

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA