≫ 

Čuveni meme likovi nekad i sad: Pogledajte kako izgledaju klinci čije fotke svakog dana koristimo

Oni su verovatno najpopularniji likovi na internetu

  • 0
Meme nekad i sad Foto: Facebook/Sam Griner, Success Kid, Facebook/miatalerico08

Zamislite svoju najgoru sliku iz detinjstva, onu iz prvog razreda ili sa mature, koja je u porodičnom albumu. Sada, zamislite da je taj album završi na internetu i svi vaše fotke koriste da pokažu svoje emocije... Pa, tako je život izgledao za sve one klince i klinceze čije smo fotografije koristili kao meme.

Svi ti klinci sada su odrasli, a zahvaljujući genijalnim facama iz detinjstva postali su nezaboravni. Njihove fotke smo koristili da ilustrujemo sreću, odlučnost, ljutnju, nervozu, oduševljenje...

Ipak, iako su sada veliki, njihova lica su i dalje prepoznatljiva, samo što možda ne mogu da namontiraju isti izraz zbog kojeg su postali slavni širom sveta.

U Srbiji je među najpoznatijima svakako Sem Griner, bucmasti lepotan u zeleno-belom duksiću, čiji meme smo često koristili da iskažemo odlučnost.

Viralni meme nastao je 2007. godine, kada je Semova mama Leni na Flickr-u objavila fotografiju sinčića koji pokušava da jede pesak. U početku su u svetu meme koristili uz opis "Mrzim kule od peska", što se mami nije svidelo, jer ih je mali Sem obožavao, pa je zato Sem ubrzo postao simbol odlučnog dečaka.

Tu je i fotografija čuvene Mije, čiji meme smo često koristili kao sinonim za "nemam pojma"...

Pogledajte kako meme zvezde izgledaju danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA