Premijer prskao novinare sredstvom za dezinfekciju da ne bi odgovarao na pitanja? Sve je snimljeno

Veruje se da je premijer Tajlanda na ovaj način pokušao da izbegne da odgovori na škakljiva pitanja novinara

  • 0
Premijer Tajlanda Foto: Tanjug/AP

Prajut Čan-oča, premijer Tajlanda, u utorak je prekinuo konferenciju za medije i našao dobar način da izbegne odgovaranje na pitanja, tako što je novinare počeo da prska sredstvom za dezinfekciju.

Premijera je, kako se čini, naljutilo pitanje novinara o potencijalnim kandidatima za tri ministarske pozicije, piše Reuters.

Naime, tri ministra iz njegove vlade uhapšena su prošle sedmice zbog učestvovanja na protestima pre sedam godina, a terete se za podsticanje pobune.

- Imate li još pitanja - pitao je premijer, a potom je napustio govornicu, uzeo bočicu sa sredstvom za dezinfekciju i krenuo da prske novinare koji su sedeli u prvom redu, dok je svoje lice pokrivao maskom.

Premijer je kasnije snimljen kako priča s tim istim novinarima koje je prethodno prskao. Prajut, koji je poznat po svojim izlivima besa prema novinarima je i tokom tog razgovora bio vidno živčan, a snimljen je kako mrmlja sebi u bradu i opet prska novinare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA