Iznajmljuje stan za 400 evra u Novom Sadu: Svi se šokirali kada su videli krevet

- Ima dve sobe, kuhinjo, kupatilo, terasu, sudomašinu, veliki frižider sa frizom, ugradnu rernu, veš mašinu, veliki TV, posteljinu, posuđe, escajg, dasku za peglanje, sušilicu, peglu, usisivač... - stoji u oglasu

  • 8
Izdavanje stanova novi sad Printskin: Twitter

Poznato je da u oglasima za stanove možemo da zateknemo razne objekte i lokacije koja nam privuku pažnju iz različitih razloga, bilo da je to stanje u kom je taj prostor ili koliko košta kupovina, prodaja ili iznajmljivanje.

Međutim, jedan stan u Novom Sadu "upao je u oko" korisnicima na Tviteru. Naime, na Fejsbuk stranici "Izdavanje stanova Novi Sad" pojavio se oglas u kome se daje na izdavanje stan u Bulevaru oslobođenja za 400 evra mesečno.

- Ovo je novi stan sa novim nameštajem i opremom u Alekandrovoj staklenoj zgradi na Bulevaru. Ima dve sobe, kuhinjo, kupatilo, terasu, sudomašinu, veliki frižider sa frizom, ugradnu rernu, veš mašinu, veliki TV, posteljinu, posuđe, escajg, dasku za peglanje, sušilicu, peglu, usisivač... - stoji u oglasu, u kom se ne navodi o kolikoj kvadraturi je reč.

- Mesečna kirija 400 evra plus depozit u visini kirije. Poželjno za dve osobe nepušače i bez ljubimaca, jer je sve novo - dodaje se u objavi.

Međutim, stan se ubrzo našao na meti kritika korisnika društvenih mreža zbog visoke cene iznajmljivanja. Posebno im je zapalo za oko kada su gledajući fotografije prostora uvideli da je krevet u jednoj od soba tako postavljen da zauzima celu širinu prostorije, te deluje da morate da preskočite ležaj da biste došli do prozora.

- Koja je kvadratura stana, da se smejem još malo? - istakao je jedan komentator.

- Bila bi kirija 300, da nema escajga - naveo je drugi korisnik na Tviteru.

Video: Kuća Lidije Vukićević je kao iz bajke: Fotografije ili snimak, ne zna se šta je lepše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dane

    10. mart 2021 | 14:59

    Njegova roba, njegova cena. Tako je svuda, na pijaci, u prodavnici.... I meni je skupa struja, možda i vama, pa ćutite.

  • Mix

    10. mart 2021 | 14:50

    I meni je na pijaci skup neki poljoprivredni proizvod, pitam i odem dalje. Svaka roba ima svog kupca. U čemu je poenta? Ako im je skupo, neka traže, gledaju, kupe ..drugi stan.

  • Nenad

    10. mart 2021 | 13:53

    Takve sobe su u 90% novogradnje, sirina ako predje 220cm to je bahacanje. Ima investitora koji u 65 kvadrata strpaju tri spavace i dnevnu, pa vi racunajte...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA