Bivši šef američkih obaveštajaca priznao da imaju dokaza o NLO: "Mi nemamo takvu tehnologiju"

- Mnogo je više NLO slučajeva koji nisu objavljeni u javnosti - kazao je Retklif

  • 35
NLO, vanzemaljci, kemtrejls, kemtrejlsi Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ The Hidden Underbelly 2.0

Sjedinjene Američke Države imaju dokaze kako neidentifikovani leteći objekti (NLO) probijaju zvučni zid bez "soničnog buma" i čine manerve koje je nemoguće uraditi sa sadašnjom tehnologijom, tvrdi bivši direktor obaveštajnih službi te zemlje.

Ovo otkriće je povećalo interesovanje svetske javnosti za izveštajem koji bi u detaljima trebalo da otkrije šta su američke službe primetile.

Džon Retklif, koji je obavljao tu funckiju dok je Donald Tramp bio predsednik SAD, kazao je da mnogo tih incidenata i istakao da i dalje ne mogu lako da se objasne.

- Mnogo je više NLO slučajeva koji nisu objavljeni u javnosti. Sa nekih od njih skinuta je oznaka tajnosti - kazao je Retklif za "Foks Njuz" (Fox News).

- Kada govorimo o tim svedočanstvima, govorimo o objektima koje su zapazili mornarica ili piloti ratnog vazduhoplovstva, ili su viđeni pomoću satelita kako izvode akcije koje je teško objasniti. To su pokreti koje je teško ponoviti, jer mi nemamo takvu tehnologiju. Ili putuju brzinom koja prevazilazi zvučni zid i to bez soničnog buma - istakao je Retklif, a prenosi "Daily Mail".

On je objasnio da ove fenomene ne vide samo piloti i sateliti, ili su plod rada obaveštajaca, već, kako navodi, u pitanju su i "senzori koji registruju ove stvari".

Retklif je istakao da se nadao da će izveštaj biti objavljen u javnosti pre njegovog odlaska sa funkcije, odnosno 20. januara ove godine. On je dodao da bi bilo "zdravo" da se te brojne informacije zvanično obelodane.

Video: Istina više nije negde tamo: Vanzemaljci postoje, potvrdio Pentagon i objavio snimke NLO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bačvanin

    22. mart 2021 | 20:40

    Još su nam samo oni falili ...

  • Čoki

    22. mart 2021 | 20:49

    Pored svih muka koje imamo, samo su nam oni hvalili

  • Iggy

    22. mart 2021 | 20:45

    NLO ne postoji, to je legelica za koju samo mali broj ljudi zna i kriju od javnosti, tehnologiju sto mi sada koristimo su oni imali pre 30 godina! Pokusavaju da probiju „omotac“ ali uzalud...gore je previsoko a preko Antartika ne mogu jer je led dug vise hiljada km i covek nikad tamo nece proci...ovo sto nama pustaju na TV su samo 5% leda kog stvarno ima! Zemlja je ravna, na mesecu nikad niko nije otisao, jedino sto bi covek mogao a mozda i jeste nego kriju, to je da se otkrije novo kopno, kontinent ili sta god...ali je i to u sklopu nase Zemlje, vise od toga nema!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA