Carinici zaustavili putnike zbog "sumnjive frizure": Ispod perika pronašli zlato, i ne samo tu

Bližom inspekcijom službenici carine su brzo otkrili da su paketi zlatne paste težine oko 698 grama bili skriveni u lažnoj kosi

  • 0
Aerodrom ljudi putovanje Foto: Tanjug/AP

Carinici u Indiji zaustavili su dvojicu muškaraca koji su pokušali da napuste aerodrom, a kad su ih pažljivije pregledali otkrili su pakete zlatne paste skrivene u lažnoj kosi.

Dvojica muškaraca uhvaćena su u pokušaju krijumčarenja zlata i gotovine kroz aerodrom ispod perika. Carinik je zbog "sumnjive frizure" zaustavio dvojicu muškaraca dok su pokušavali da odu sa aerodroma. Bližom inspekcijom službenici carine su brzo otkrili da su paketi zlatne paste težine oko 698 grama bili skriveni u lažnoj kosi.

Kada su im uklonili perike, otkrili su crne paketiće punjene novcem i zlatom koji su bili zalepljeni na glave ovih domišljatih muškaraca. Pronađeno je i zlato skriveno u čarapama, pa čak i u rektumu. Novac je, zajedno s komadićima zlata, bio položen na pult, a prevaranti su se zacrveneli od srama, prenosi 24sata.hr.

Oni su uhapšeni nakon dolaska u Indiju iz Dubaija. Službenici vazdušne carine su rekli da su 21. marta iz međunarodne vazdušne luke Čenaj na jugu Indije zaplenili zlato i novac strane valute u vrednosti od ukupno 382.943 dolara.

Video: Kesice kokaina i hašiš u šimikama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA