Luksuzna kuća sa predivnom terasom predmet je kritike, ali ne zbog cene: Detalji koji svima bodu oči

Dobra lokacija mora dobro i da se plati. Međutim, ovu kuću, iako je nedavno renovirana, kupci više kritikuju nego što se za nju interesuju

  • 3
Bizarna kuća Foto: rightmove.co.uk

Imućni kupci koji su u vreme korona krize počeli da traže nekretninu gotovo uglas kritikuju nedavno renoviranu vilu, za koju vlasnik traži 580.000 evra.

Kuća sa četiri spavaće sobe u Gejtshedu u Engleskoj zvuči kao dobra investicija, međutim ova nekretnina, više odbija nego što privlači kupce. Razlog za to nije cena, već činjenica da je u ovoj kući sve inox ili belo, uključujući i nameštaj, a tek u nekoj sobi je stavljen crveni jastuk da razbije monotoniju.

Nije ovo jedino što kupcima "bode oči". Naime, u kupatilima su postavljene metalne wc šolje, bez daske sa poklopcem, sva vrata su čudnog oblika koje asociraju na sklonište, a u kući ima više televizora nego slika.

U opisu oglasa piše da je u pitanju jedinstveni dom "koji može da se se pohvali daškom luksuza i privatnosti, a istovremeno je zadržao mnoštvo originalnih i industrijskih karakteristika prošlosti". Ipak, komentari zainteresovanih kupaca ne vide ni dašak luksuza u ovoj kući, već kažu da ih asocira na dom nekog serijskog ubice.

Kako kuća izgleda, pogledajte i sami:

- Ovo vrišti: "serijski ubica!" Ovo liči na privatnu bolnicu sa mrtvačnicom i prostorijom za obdukciju - stoji, između ostalog, u komentarima.

Drugi su bili malo blaži pa su rekli da ova kuća više priliči da u njoj živi neki robot, a ne ljudsko biće.

Dodatni šok je usledio kada su pogledali snimak kuće, i to ne toliko zbog izgleda, već zbog muzike...

Ipak, dobra lokacija, terasa na krovu sa predivnim pogledom, garažno i parking mesto i dalje privlače mnoge zainteresovane.

Video: Ivana za manje od 100 evra renovirala kupatilo: Sve unutra izgleda kao novo, a nije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tako je

    7. april 2021 | 11:29

    I ja kad nemam para da nesto kupim kažem nije lepo ne svidja mi se 🙄😏

  • Jasna

    7. april 2021 | 10:10

    Meni ovo izgleda extra... ima ogromnih mogycnostgi za raznobojne detalje zbog bele boje. posteri, slike na zidu, sarene staze... ovaj stan je super.

  • selena

    7. april 2021 | 10:03

    Ovo je gore od bolnice tamo bar nesto boje ima. Ova osoba nema ukusa kad moze ovako sterilnu kucu da napravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA