≫ 

Katarini (25) je kamion postao druga kuća: Mlada Srpkinja u Americi ruši tabue za volanom

Rođenu Nišlijku pandemija korona virusa naterala je da promeni zanimanje

  • 10
Katarina Milojević Amerika kamion Srpkinja Printskrin: Youtube/Serbian News USA

Ništa lakše nego sresti Srbina kamiondžiju u Americi. Legenda kaže da je svaki treći vozač kamiona u regionu Čikaga iz Srbije ili sa prostora bivše Jugoslavije. Ipak, retko ćete za volanom drumskih lađa sresti Srpkinju, pogotovo devojku od tek napunjenih 25 godina, poput Katarine Milojević.

Rođenu Nišlijku, inače agenta za nekretnine i fudbalskog sudiju, pandemija korona virusa naterala je da promeni zanimanje. Početak u muškom poslu kakav je ovaj je bio prilično težak, ali Kaća je prošla vatreno krštenje i sada je već prevejani, iskusni vozač, koji za nedelju dana prelazi distance i od po 3.500 milja.

Kakve sve zgode i nezgode doživljava na svojim putovanjima sa jednog na drugi kraj Amerike ispričala je uredniku Serbian Timesa i Serbian Newsa Antoniju Kovačeviću, koga je i provozala u kabini svog kamiona iz flotile kompanije "Magnum".

Katarina je u svojoj ispovesti istakla koliko joj je u njenom naumu da počne da se bavi jednim "muškim poslom" kakav je vožnja kamiona značila podrška ljudi iz kompanije "Magnum".

Video: Majstore, da li si pijan ili si lud: Kamiondžija odvalio banderu i jedva ga ubedili da stane

(Telegraf.rs/ Foto: Printskrin/serbiantimes.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lav

    23. april 2021 | 18:51

    Ovo nije nista novo, niti specijalno. Imamo mi kod nas u firmi koleginicu 29 godina vozi Autobus i ima i za Kamion, prikolicu polozeno. Sve u svemu vrhunski vozac. Ovo nije nista novo

  • Sandra

    23. april 2021 | 22:56

    Koliko divna devojka, samo napred, odgledala sam ceo snimak, bravo Kaca ambiciozna, uspesna, vredna, vesela, zelim ti samo uspeh, a imaces puno uspeha jer si pametna i vredna, a u USA se to ceni..Go Girl!!!

  • Filip

    23. april 2021 | 17:33

    Kad bi progovora koliko zaradjuje, pa i moja tetka bi otisla za volan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA