≫ 

Dno bazena se odjednom otvorilo, voda potopila garažu ispod: Zastrašujući snimak iz Brazila

Stanari zgrade su evakuisani nakon incidenta

  • 1

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se zastrašujući trenutak kada se dno bazena odjednom otvara, a voda iz njega preplavljuje garažu ispod.

Incident se dogodio 22. aprila u mestu Vitorija u Brazilu, oko 22 sata po lokalnom vremenu, prema podacima sa nadzorne kamere.

Snimak počinje slikom velikog bazena, oko koga se nalaze biljke, bez ljudi u blizini. Odjednom, dno bazena se otvara i sva voda iz njega nestaje.

Nakon toga vidi se snimak garaže koja se nalazi ispod bazena, koja je iznenada preplavljena vodom, kamenom i drugim građevinskim materijalom.

"Pljusak" iz bazena koji ulazi u garažu toliko je snažan da se parkirani automobil kreće nekoliko metara napred. U garaži se ne vide ljudi.

- Nijedan stanovnik nije povređen, a zgrada je morala da bude evakuisana nakon incidenta - piše na Reditu u opisu snimka.

Zgrada je napravljena 2018. godine, a građevinska kompanija platila je troškove hotela za 270 stanovnika, kojima je dozvoljeno da se vrate u zgradu 27. aprila.

Video: Pa vi izletite onda: Koliko je vremena potrebno tramvaju da stane po lošem vremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA