Hit video: Kako američki marinac reaguje na klip o srpskoj Specijalnoj antiterorističkoj jedinici

Kako mi sami sebe doživljavamo, to znamo, ali je uvek interesantno čuti i videti kako nas drugi sa strane doživljavaju

  • 2
SAJ, Američki marinac Američki marinac reaguje na video o srpskom SAJ-u. Foto: YouTube/ Combat Arms Channel

Teo Bojri je američki marinac koji vodi jutjub-kanal „Combat Arms Channel, trenutno stacioniran u Južnoj Koreji ali u okviru američke kopnene vojske, u koju je u međuvremenu prešao (tako da je zapravo bivši marinac, ali oni kažu: „jednom marinac, uvek marinac”).

Kao što možemo čuti od njega, imao je iskustva s nekom jedinicom Vojske Srbije, s kojom je bio na zajedničkim vojnim vežbama, ali ne zna tačno o kojoj se radi (s obzirom da je 2012. završio srednju školu, i nedelju dana posle mature pristupio marincima, lično nema nikakve veze s ratovima devedesetih); no s našim policijskim jedinicama nije imao dodira.

Većina njegovih video-klipova su tzv. reakcije (za one koji ne znaju, a takvih verovatno nije mnogo, radi se o popularnom žanru na Jutjubu: autor gleda tuđi klip i komentariše ga, dok mi gledamo i njega i klip); tu i tamo izbaci neki originalni sadržaj, ali koliko smo mogli da vidimo, uglavnom su to reakcije.

Mogli biste pomisliti da je to dosadno, ali 242.000 njegovih pratilaca se neće složiti. Nedavno je reagovao na oficijelni video o našem SAJ-u (Specijalna antiteroristička jedinica), koji mu je neko poslao u komentarima; učinio je to vrlo uravnoteženo, s puno poštovanja, kako komentariše i sve ostale vojne i policijske jedinice širom sveta.

Jednako su interesantni, a svakako i neizostavni, komentari gledalaca koji se mogu naći ispod klipa.

Od (navodnog) Japanca koji svoj komentar završava porukom na ćirilici „Kosova e Srbsko” i s japanskom i srpskom zastavom koju veže srce, preko (navodnog) Britanca koji kaže da su Srbi vrhunski vojnici i da nas je ratni zločinac Toni Bler tretirao loše no da će istina kad-tad isplivati, do nekoga ko piše da je „Srbija umnogome potcenjena”.

Pogledajte video priložen u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zvele

    30. april 2021 | 23:26

    Mi smo tradiciinalno vojnički narod.Zato što nas je muka na to terala vekovima.Stalno smo se branili od razno raznih sveckih hoštaplera zato i imamo vojsku uvek kakva treba da bude....💪💪💪💪💪

  • Molim vas

    2. maj 2021 | 20:07

    Redakcijo, saznajte identitet Japanca iz teksta, koji je srcem povezao srpsku i japansku zastavu i ostavio komentar na cirilici da je Kosovo srpsko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA