≫ 

Kupili stari kamper, pa od njega napravili čudo: Za manje od 3.000 evra imaju raj na točkovima

Porodica je svoj novi projekat nazvala "Karavan ROCK" po svakom od njih: ćerki Rubi, mački Oskar, majci Catherine (Ketrin) i ocu Karlu.

  • 0
Kamper Foto: Instagram/rock091013

Ketrin Dali i njena porodica rešili su da nabave kamp kućicu kako bi proputovali Veliku Britaniju, jer su zbog mera koje su na snazi zbog korona virusa onemogućeni da putuju van zemlje. 

U oktobru prošle godine kupili su kamper za svega 1.500 funti (oko 1.700 evra), ali niska cena imala je svoje nedostatke- kupatilo i kuhinja bili su u jako lošem stanju. 

Cela porodica učestvovala je u renoviranju, čak i njihova šestogodišnja ćerka koja je bila zadužena za farbanje unutrašnjosti kampera.

Kamper Foto: Instagram/rock091013

Porodica je potrošila ukupno 1.000 funti (oko 1.150 evra) na renoviranje, što je dosta povoljno s obziron na stanje u kom se kamper nalazio kada su ga kupili.

- Lepo je videti rezultate pre i posle, a vreme koje prozali najteže pada. Ako rešite da sami preuredite, računajte da će vam trebati dosta vremena. Radite to kada vam se radi. Kada se zasitite, stanite, odmorte i vratite se sutra na posao. Nemojte da žurite- savetuje Ketrin.

Kamper Foto: Instagram/rock091013

Porodica je svoj novi projekat nazvala "Karavan ROCK" po svakom od njih: ćerki Rubi, mački Oscar, majci Catherine (Ketrin) i ocu Karlu.

Čak su napravili i posebno umetničko delo koje je ponosno izloženo u kamperu, koji prikazuje svakog člana njihove porodice.

Porodica planira da ove godine ode na čak šest odmora širom Velike Britanije, a za sve koji planiraju da kupe kamper, Ketrin ima nekoliko saveta.

- Obavezno obratite pažnju na donju šasiju karavana kako biste bili sigurni da je bezbedna. Ukoliko rešite da ga renovirate, nabavite i usisivač za dubinsko pranje jer će vam biti preko potreban - kaže Ketrin.

Video: Ivana za manje od 100 evra renovirala kupatilo: Sve unutra izgleda kao novo, a nije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA