≫ 

Mladoženja uhvaćen s kumom, mlada sa ženom, a 6 meseci od ove svadbe pao razvod

Sedam priča sa uništenih svadbi kao iz filma

  • 0
Brak, mlada, mladozenja Foto: Shutterstock

Ostavljanja pred oltarom, beg na dan svadbe i varanje s kumom ili deverušom obično su detalji su sa paklenih venčanja iz američkih filmova. Ipak, sudeći po pričama ekipe na Redditu, ima sličnih događaja sa kojima se u stvarnosti, čak i po bizarnosti, ne zaostaju za filmskim verzijama.

- Ako ste bili na venčanju koje je neko uništio, ispričajte šta se dogodilo - bila je molba jednog korisnika Reddita, a usledili su brojni odgovori.

Ovo su neki od njih.

1. Moja je majka svirala orgulje u crkvi, pa je prisustvovala brojnim venčanjima. Jedna od njenih priča koja se posebno ističe bila je o mladi koja je na pitanje uzima li mladoženju za muža povikala: "Ne, ne mogu. Ne volim ga" i istrčala iz crkve. Živimo u malom gradu, pa se uskoro saznalo da je upoznala nekog drugog i zaljubila se u njega do ušiju.

2. Kad sam imao četiri ili pet godina uhvatio sam ujakovu buduću ženu kako se ljubi s deverušom noć pre venčanja. Verovatno sam to izbrbljao svom ocu, pa je sve uskoro izašlo na videlo.

3. Čekajući pred oltarom, kum je objavio da je mladoženja upravo otkrio da je gej, da se venčanje otkazuje. Svi su se smejali i mislili da se šali, ali on je bio ozbiljan. Mlada je vest saznala u autu na putu do crkve i nije bila srećna. Gosti su morali da pričekaju da se oni dogovore šta će uraditi, pa su na kraju salu i goste podelili na dva dela i večerali.

4. Mladoženja se veče pre toliko napio da nije mogao da dođe do oltara na dan venčanja. Svadba je održana, ali bez njega, a svi gosti su naočigled negodovali. Mladoženja se ipak na par sekundi pojavio u potpuno neprikladnoj odeći. Razveli su se šest meseci kasnije.

5. Radio sam u hotelu. Mladoženja i kuma su uhvaćeni tokom seksa na krovu hotela. Otišli su limuzinom, a mlada je u venčanici satima neutešno plakala u predvorju hotela.

6. Bio sam na divnom venčanju, jako romantičnom. Kum je održao odličan govor, sve do jednog trena kad je pozvao na zdravicu za mladu i mladoženju, ali je umesto njenog imena izgovorio ime njegove bivše žene.

7. Mladoženja je na venčanju uhvatio mladu u WC-u s jednim od gostiju. Oprostio joj je, ali dva meseca kasnije ponovno ju je uhvatio s nekim drugim tipom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA