Da li biste smeli da zaplivate u ovom bazenu? Nalazi se na visini od 30 m i potpuno je providan

U pitanju je najveći akrilni bazen na svetu, a nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini američke ambasade u ovom gradu, nadomak Temze koja ga deli od Vestminsterske palate

  • 0
Bazen, London Foto: Printscreen YouTube/Inside Edition

Da li biste se usudili da plivate u potpuno prozirnom bazenu koji se nalazi između dve zgrade, na nešto više od 30 metara visine? Jedan baš takav nalazi se u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva.

Stanovnici dve zgrade imaju način da uživaju u letu, čak i ako ne mogu da putuju. Kroz bazen posetioci mogu da preplivaju sa krova jedne, na krov druge visoke zgrade, a izgrađen je od akrilne plastike.

I dok se neki zbog straha od visine ne usuđuju da uđu u vodu, drugi uživaju u zabavi "na nebu" i plivaju iznad grada bez brige o tome šta se nalazi ispod njih i na kojoj se visini nalaze.

U pitanju je najveći akrilni bazen na svetu, a nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini američke ambasade u ovom gradu, nadomak Temze koja ga deli od Vestminsterske palate. Čak i oni koji se ne usuđuju da uđu u vodu, mogu da, na krovu zgrada koje su povezane i pešačkim mosotm, uživaju u pogledu na grad i zgradu parlamenta.

Napravljen je u Sjedinjenim Američkim Državama i transportovan preko okeana, kako bi stanari ovih londonskih zgrada mogli da uživaju arhitektonskom čudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA