≫ 

Baš mrzi Bajdenove pristalice! Deda godinama "đubrio" komšijin travnjak zbog politike

"Žrtva "Metju Gajet je zabrinut da počinilac možda nema samo problem sa pićem, već da boluje od mentalnih bolesti

  • 0
Krtićnjak Foto: Pixabay

Pristalica Donalda Trampa obavljala je veliku nuždu godinama na travnjaku svog komšije i to samo zato što je ovaj bio Bajdenov fan.

Metju Gajet je zabrinut da počinilac možda nema samo problem sa pićem, već da boluje od mentalnih bolesti. On tvrdi da komšija đubri njegov travnjak najmanje 10 godina, prenosi Sputnjik.

- Prošlo je sedam meseci od predsedničkih izbora u SAD, ali deluje da tenzije nastavljaju da ključaju između glasača za republikance i demokrate. Pristalica bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa uhvaćen je kako se olakšava na travnjaku komšijine kuće u Grinvilu, Ohajo. Džerija Detrika (70), koji sebe opisuje kao "Trampovog čoveka", uhvatio je na delu Metju Gajet rano ujutru 30. maja i pozvao policiju. Napokon sam uhvatio čoveka koji nam je uništavao dvorište prethodnih 10 godina - napisao je Gajet na Fejsbuku.

Detrik je u početku poricao da je urinirao po komšijinom travnjaku, ali je kasnije priznao da je radio ne samo to, već i da je nekoliko puta obavljao i veliku nuždu.

Počinilac, koji je bio učitelj, rekao je da je to radio jer je komšija demokrata i podržava Bajdena.

Gajet, s druge strane kaže da je sve počelo mnogo pre nego što je Tramp ušao u politiku. Sve je počelo tokom prvog mandata Obamine administracije.

Video: Džo Bajden se bahatio u električnom pikapu: U šali ponudio da pregazi novinara na pitanje o Izraelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA