≫ 

Postavila kamere u sobi da bi pazila na mačke, ali je snimila stanodavca: Ušao u spavaću i "njuškao"

Sve je prijavila policiji i planira da se odseli

  • 3
Stanodavac stan Printskrin: TikTok

Učiteljica Tiša Makleod živi u iznajmljenom stanu u koji je odlučila da postavi nadzorne kamere kako bi mogla da vidi šta rade njene mačke kada je nema i kako bi imala dokaze ako joj neko provali u stan. Međutim, snimila je stanodavca koji je krišom ušao u njenu spavaću sobu.

Tiša je jednu kameru postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je šta da vidi. Naime, njen stanodavac je tajno ušao u stan, iako zna da ona to ne voli, otišao u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge - mirisao je njenu posteljinu.

@tyishamacleodLet’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦♬ Oh No - Kreepa

Vratio je jastuk i pokrivač na mesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom je dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema, prenosi Unilad.

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da proveri mačke i da im hranu - ne znajući da je to njena obaveza.

Makleod je snimak objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema.

Video: Novosađanina probudila pačja družina: Patka sa devet pačića zalutala na peti sprat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA