Oglasio se momak koji je snimao devojku kako prljave tanjire baca u more: Ništa loše nisam uradio

Luka kaže da su tanjiri odmah nakon snimanja izvađeni iz vode

  • 11

Snimak devojke koja prljave sudove baca u Jadransko more izazvao je veliku buru na društvenim mrežama. Na snimku se čuje glas momka koji pevuši stihove pesme "Šta moja beba radi sad", a devojka đuska i tanjire baca u vodu.

Ovaj klip se za kratko vreme proširio društvenim mrežama i izazvao osudu brojnih korisnika koji su aktere snimka najstrašnije vređali i omalovažavali.

Luka Krivokapić, mladić koji je snimio ovaj video, za Telegraf kaže da smatra da ništa loše nije uradio da bi doživeo linč.

- Smatram da je video apsolutno bezazlen i da nije zlonameran - kaže Luka za Telegraf.rs.

On kaže da ni na koji način nije zagadio Bokokotorski zaliv, kako su ga optužili.

- Niti sam zagadio zaliv, niti sam bilo koga, na bilo koji način povredio. Tanjiri su izvađeni odmah nakon snimanja, a ostatke hrane pojele su ribe - dodaje Luka.

On ističe da nije očekivao brojne uvrede, provokacije, klevete i laži koje čitam o sebi otkako sam objavio klip - kaže Luka i dodaje da, s obzirom na količinu pretnji koju dobija putem poruka i komentara, strahuje za svoju bezbednost.

- Ukoliko bi ljudi koji me linčuju popričali sa bilo kojim starosedeocem Kotorskog primorja, shvatiće da je bacanje ostataka hrane u more česta pojava ovde na primorju, jer se time ne zagađuje ništa, već naprotiv, hrani morski svet - zaključuje Luka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cela

    10. avgust 2021 | 11:04

    Dok nisu postojale društvene mreže za budale je znala samo uža porodica a sad zna ceo svet!

  • Čika delija momak

    10. avgust 2021 | 09:32

    Idite za promenu jednom na jedrenje pa cete videti da svi peru sudove morskom vodom, na kraju možda samo isperu brzinski sa vodom iz tanka... Video skroz normalan, zezaju se ljudi, na kraju se sve izvadili i ne vidim koji je problem... Ostatke hrane necu ni da spominjem, nisu plastiku bacali i neke kese... Neka se narod malo opusti za promenu 😉🤗😎💪🍻

  • Праведник

    10. avgust 2021 | 11:24

    Боље да коментаришу о канализацији коју сурдукну директно у море, а не овај нормалан свет...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA