"Jesam se ugojio ili je Grk sitan?": Vrata toaleta u Grčkoj toliko uska da prolazite samo "na kant"

Korisnici Fejsbuka podsetili su se čudnog prizora iz smeštaja u Grčkoj od pre nekoliko godina

  • 0
grčka, apartman, wc, vrata Foto: Privatna arhiva

Iako pri bukiranju smeštaja na moru uglavnom možemo da vidimo fotografije soba i apartmana, slika nekada ume da zavara, pa nas, kad stignemo, dočeka iznenađenje.

Članovi jedne Fejsbuk grupe posvećene Grčkoj podsetili su se prizora koji su zatekli srpski turisti u Grčkoj još 2017. godine.

"Pomoć, drugari, kakva su vaša iskustva sa vratima od wc-a? Ja u mom smeštaju moram na kant da ulazim, žena me grdi, kaže da sam se ugojio. Šta mislite, jesam li se ugojio, ili je Grk što je pravio vrata bio sitan?", napisano je tada uz fotografiju muškarca koji postrance stoji u vratima kupatila toliko uskim da kroz njih teško može normalno da se prođe.

Komentari na ovu sliku mahom su bili šaljivi.

"Ne daj bože da uleti stršljen, proširio bi ih za kvadrat", "Ala si se ugojio, vrata su po nekom standardu", "Mene da su stavili u ovakav apartman, tačno bi plakala. Zaglavila bih se, a muž bi otišao u provod", "Veš mašinu, ako stoji u kupatilu, sklapali k'o lego kockice", "Kupio pola vata na akciji", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA