≫ 

Bajden osvanuo na bilbordima u SAD: U talibanskoj uniformi, sa puškom u ruci, uz provokativnu poruku

Kako mediji prenose, očekuje se da će se ovaj bilbord biti postavljen u još 15 zemalja ovog okruga

  • 5
Džo Bajden

Foto: Tanjug/ AP

Bilbord sa slikom američkog predsednika Džoa Bajdena u talibanskoj opremi i natpisom "Učini talibane ponovo velikim" snimljen je na međudržavnom auto-putu u Jorku.

Kako mediji prenose, očekuje se da će se ovaj bilbord biti postavljen u još 15 zemalja ovog okruga.

 

Bivši senator iz Pensilvanije Skot Vagner posmatrao je povlačenje SAD iz Avganistana i haos koji je nastao, zapitao se: "Šta reći (tim veteranima)?"

Rekao je da želi da učini nešto kako bi izrazio svoj protest zbog svega što se dešava. Oni koji poznaju Vagnera, republičkog državnog senatora sa jednim mandatom i neuspešnom kandidaturom  za guvernera, znaju da se ne stidi da svoje stavove izrazi na provokativan način.

Tako je krenuo da po auto-putu i obilaznicama centralne Pensilvanije i počeo je da iznajmljuje desetak bilborda po ceni od oko 15.000 dolara, piše USA Today.

Na bilbordima je prikazao predsednika Bajdena odevenog u talibansku uniformu kako drži granatu s raketnim pogonom, a na njoj stoji slogan "Učini talibane ponovo velikim!" Fraza, naravno, oslikava slogan kampanje bivšeg predsednika Donalda Trumpa i njegov slogan "Učinite Ameriku ponovo velikom!"

Bilbordi su izazvali veliku pažnju na društvenim mrežama.

Vagner je obrazlažući svoj potez rekao da oseća potrebu da izrazi svoje mišljenje jer je povlačenje trupa u Avganistanu i haos koji je usledio nakon ove odluke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ilija gromovnik

    17. septembar 2021 | 08:32

    Braća po oružju teroristi i talibani i ameri

  • nikolas

    17. septembar 2021 | 07:47

    BAJDEN JE TALIBANE NAPRAVIO VELIKIM ALI NEKI AMERI SU ZABORAVILI DA SU ONI NJIH NAORUZAVALI I PRAVILI VELIKIM KADA SU RATOVALI PROTIV SOVJETA!!! SPASLI SU ONI TADA RANJENOG BIN LADENA I IZLECILI U NJIHOVOJ BOLNICI !!! NASTAVICE AMERI SA NJIMA SARADNJU ZBOG RUDNIH BOGATSTAVA SIGURNO !!!

  • alal vera alal vera

    17. septembar 2021 | 00:26

    ostavi talibanima 80 milijardi $ naoruzanja i opreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA