≫ 

Prizor iz centra Beograda hit na mrežama: "Kad prosečni Srbenda radi dostavu"

Fotografije su za kratko vreme prikupile veliki broj lajkova

  • 0
Dostava delivery novac dinar

Foto-ilustracija: Shutterstock

Građani Beograda su se navikli da svako malo "naleću" na privatne automobile kojima vrše dostavu po gradu i čuvene poruke na šoferkama: "Dostava, stiže za 5 minuta", "Molim za strpljenje, vršim dostavu", "Tu sam brzo, samo da izvršim dostavu".

Iako ih možda ove poruke "spasavaju" gneva građana, ne bi trebalo da ih spasavaju od kazni, jer vozači dostavnih vozila veoma često krše sve moguće saobraćajne propise. Međutim, jedan od tih vozača je pronašao način da "prevari sistem".

Naime, društvenim mrežama kruže fotografije domišljatog dostavljača koji u svom vozilu drži kompletno obučenu lutku, koja uredno "sedi" na suvozačevom sedištu.

"Kad prosečni Srbenda radi dostavu autom, obuče i stavi lutku na suvozačevo mesto da ga ne odnese pauk kad se parkira nepropisno sa uključena 4 žmigavca", navodi se u opisu fotografija koje kruže mrežama.

Fotografije su navodno nastale na Kosančićevom vencu u Ulici Carice Milice, a privukle su veliku pažnju korisnika i, naravno, brojne komentare.

"Bogotac", "Dajte čoveku povišicu", "Živeće ovaj narod", "Ko će Srbina da natera zakon da poštuje? Prej*** on sve redom", ređali su se komentari.

Šta vi mislite o ovoj ideji i da li mislite da će moći da se "izvuče"? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA